Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Professionals

Door middel van trouwe en duurzame samenwerkingen kunnen bedrijven elkaar omhoog helpen in een dynamische markt. Daarom werken wij intensief samen met professionals als hoveniers en installateurs. Door de kennis en expertise die wij in huis hebben, zijn wij in staat om veel (voorbereidend) werk uit handen te nemen zodat een professional als jij zich kan focussen op waar je écht mee bezig wilt zijn! Andersom staan we graag dicht bij onze klanten zodat we ons assortiment hier optimaal op kunnen afstemmen. 

Hoveniers


Als hovenier heb je behoefte aan een betrouwbare leverancier die alles in huis heeft voor uiteenlopende tuinprojecten. Engeldot doet hier nog een schepje bovenop en ontzorgt je door middel van deskundige plannen en tekeningen voor bijvoorbeeld tuinberegening of waterafvoersystemen. Daarnaast leveren wij een complete materiaallijst met benodigdheden voor het project die wij tegen extra scherpe tarieven aan kunnen bieden. Deze plannen zijn uiteraard volledig transparant en vrijblijvend; je weet dus precies waar je aan toe bent en zit nergens aan vast!
Wij maken een gratis en vrijblijvend beregeningsplan op maat!     Alles voor infiltratie vind je bij Engeldot     Voorkom bruine aanslag met een ontijzeringsinstallatie!     Een beregeningscomputer is ultiem gemak

Installateurs 


Als installateur zonder personeel zit je altijd op de klus en komt de week uren te kort. Geen tijd om met onnodige zaken bezig te zijn zoals fout geleverde orders of andere administratieve zaken. Op onze website zijn veel artikelgroepen naast de standaard artikelinformatie voorzien van extra datasheets. Dit geeft je als installateur de mogelijkheid om tot in de avonduren op je eigen gemak ons assortiment door te nemen en antwoorden te vinden op technische vragen over onze producten. Natuurlijk staan wij ook overdag graag voor je klaar in onze winkels met onder andere het complete Bonfix assortiment, afvoermaterialen, elektra en andere installatietoebehoren.
Press fittingen en buizen     CV installatie materiaal      Koperen buizen en messing fittingen     Verwarmingslinten en buisisolatie