Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

DAB Pompen

Bij Engeldot kunt u voordelig en snel DAB pompen kopen. DAB is een fabrikant van waterpompen die bekend staat om innovatie, kwaliteit en efficiëntie. Kenners kiezen vaak voor een DAB pomp. Ze zijn dan ook solide, hebben een lange levensduur en gaan zelden stuk. Bovendien zijn ze ook nog eens scherp geprijsd. Bij Engeldot kunt u verschillende modellen DABpompen kopen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor circulatiepompen, zelfaanzuigende pompen, centrifugaalpompen, dompelpompen en bronpompen.Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

DAB pompen kopen

Engeldot biedt verschillende DAB pompen aan. DAB pompen kopen doet u dan ook bij Engeldot pomp- en leidingsystemen. Met onze ervaring op het gebied van waterbehandeling en pomp- en leidingsystemen kunnen wij u dan ook vertellen dat de DABpomp behoren tot de beste pompen op de markt. De DAB producten zijn van zeer hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Bij ons kunt u dan ook een DABpomp kopen voor een juiste, scherpe prijs.

DAB waterpomp

Waterpompen komen in allerlei situaties van pas. Een DAB waterpomp is er dan ook voor verschillende toepassingen. Zo is er de eenvoudige DAB dompelpomp voor bijvoorbeeld het leegpompen van uw vijver. Maar ook krachtige centrifugaalpompen voor licht industrieel gebruik biedt Engeldot van het merk DAB aan. Of bent u op zoek naar een beregeningspomp? Bij Engeldot kunt u ook deze DAB pomp kopen.

DAB Easybox

Een ander systeem van DAB is de DAB Easybox. Deze Easybox is een elektronisch waterdruksysteem dat zorgt voor een constante waterdruk. Drukschommelingen zijn dus verleden tijd wanneer de DAB Easybox geplaatst is. Dit elektronisch waterdruksysteem kan geplaatst worden in uw woning, zodat u kunt genieten van een lekkere, constante douche. Hij is ook uiterst geschikt voor de beregening van uw tuin. U kunt met de DAB Easybox het water uit een natuurlijke waterbron hiervoor gebruiken.

Engeldot voor al uw DAB pompen

Bij Engeldot kunt u verschillende DAB pompen kopen. U heeft keuze uit verschillende producten, zoals de DAB circulatiepomp, DAB dompelpompen, zelfaanzuigende pompen en de DAB hydrofoorpomp. Wanneer u een DABpomp koopt en deze op voorraad is, heeft u hem na drie werkdagen al bij u thuis. Tevens beschikt Engeldot over specialisten met kennis en kunde. Heeft u vragen over een product, neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.