Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Pompen

Pompen zijn er in verschillende soorten en afmetingen. Ook het gebruik van de pompen verschilt per pompsoort. In onze webshop vindt u onder ander pompen voor beregening, drinkwater, zwembaden, afvalwater, cv en vijvers. Bij Engeldot kunt u dan ook pompen kopen tegen een scherpe prijs. Heeft u vragen over de verschillende pompen of heeft u advies nodig bij het kopen van pompen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Lees meer...
Minder...

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Verschillende soorten pompen

In de webshop van Engeldot kunt u verschillende soorten pompen kopen. Ons grote assortiment omvat pompen voor zowel huishoudelijk gebruik als voor licht industrieel gebruik. Zowel waterpompen, oliepompen en pompen voor de food en process vind t u terug in ons assortiment. Met deze pompen kunt u het water wegpompen van volgelopen kelders, maar u kunt de pompen ook gebruiken voor het beregenen van uw tuin of akkers en weilanden. Doordat ons assortiment zo uitgebreid is, vindt u altijd wel een pomp voor de klus. Uiteraard kunnen wij u prima helpen bij het pompen kopen online. Voor meer informatie over de verschillende soorten pompen, neemt u dan ook contact op met onze klantenservice.

Waterpompen kopen

Veel pompen in ons assortiment zijn waterpompen. Voor vrijwel elke situatie kunt u bij ons dan ook een waterpomp kopen. Of uw kelder nu is volgelopen of u wilt uw tuin wilt besproeien, in onze webshop vindt u een waterpomp voor de klus. Er zijn vele soorten waterpompen. Denk bijvoorbeeld aan de beregeningspompen, maar ook de dompelpompen en de circulatiepompen zijn hiervan een voorbeeld. De waterpompen zijn op te delen in grofweg drie soorten:

  • Zelfaanzuigende pomp
    Deze pomp wordt buiten het water geplaatst en kan wel lucht verpompen.
  • Centrifugaalpomp
    Niet zelfaanzuigend en niet in staat lucht te verpompen.
  • Onderwaterpomp
    Wordt volledig onder water geplaatst en gebruikt om water weg te pompen.

Beregeningspomp

Beregeningspompen zorgen ervoor dat uw tuin of weiland voldoende water krijgt. Naast beregeningspompen voor thuisgebruik, kunt u bij ons ook beregeningspompen kopen met een grotere capaciteit. Deze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de landbouw.

Zwembadpomp

Zwembadpompen zijn zelfaanzuigende pompen die worden ingezet voor het circuleren en filteren van het zwembadwater. Deze pompen zijn geschikt voor particulier gebruik, maar ook voor openbare zwembaden en industriële toepassing hebben wij geschikte zwembadpompen in ons assortiment.

Drinkwaterpomp

Voor het verpompen van drinkwater, bijvoorbeeld voor het pluimvee of voor gebruik in caravan, boot of camper, maakt u gebruik van een drinkwaterpomp. Deze pomp zorgt ervoor dat u schoon drinkwater kunt gebruiken. In onze webshop hebben wij verschillende drinkwaterpompen te koop van verschillende merken, zodat u altijd een geschikte pomp vindt.

Hydrofoor

Hydrofoorpompen zijn breed inzetbaar. Zowel binnenshuis als buitenshuis kunt u deze pompen gebruiken. U kunt de hydrofoorpompen inzetten als zelfaanzuigende pomp bij een bron of beek om bijvoorbeeld uw tuin mee te besproeien, maar u kunt deze pompen ook als versterker tussen de bestaande leiding inzetten.

Bronpompen en onderwatermotoren

Wanneer het grondwater diep zit (>8 meter) en u het grondwater verpompen wilt, kunt u het beste gebruik maken van een bronpomp. Bij gebruik van de bronwaterpomp zijn geen aanzuigproblemen, ook niet bij een laag waterpeil, en is er geen sprake van geluidsoverlast.

Dompelpomp

Wanneer u een volgelopen kelder heeft of wateroverlast in huis door een defecte vaatwasmachine, biedt een dompelpomp uitkomst. In ons assortiment vindt u verschillende soorten dompelpompen, zodat u altijd wel een geschikte pomp vindt.

Doseerpomp

Doseerpompen worden gebruikt voor bijvoorbeeld het bijmengen van meststoffen, medicijnen, vitaminen of diverse chemicaliën aan water. In onze webshop heeft u daarbij de keuze uit de Dosatron doseerpomp (vloeistof aangestuurd) en de Etatron doseerpomp (magnetisch aangedreven).

Zeewaterpomp

Voor het verpompen van zeewater zijn speciale pompen in ons assortiment opgenomen. Hiervan wordt veelal gebruik gemaakt in de industrie. Bijvoorbeeld energiecentrales die het zoute zeewater oppompen als koelmiddel, maar ook voor de productie van zout waarbij uit het pekelwater het zout wordt onttrokken. In ons assortiment vindt u verschillende zeewaterpompen.

CV pomp

Een CV-pomp wordt ook wel circulatiepomp genoemd. Deze wordt gebruikt in centrale verwarmings- of koelsystemen en zorgt voor de circulatie van het water in een gesloten circuit. De CV-pomp zorgt er dus voor dat het verwarmde water door het hele verwarmingssysteem van uw woning gaat en u kunt genieten van een heerlijk verwarmde woning.

Aircopomp

Voor de airconditioning en ventilatie in uw woning of bedrijf, kunt u de aircopomp kopen. U heeft daarbij de keuze uit een centrifugaal pomp of een circulatie- en inline pomp. Deze ook aircopompen vindt u terug in ons uitgebreide assortiment pompen.

Regenwatersysteem

Een regenwatersysteem is een volledig uitgerust en voor-gemonteerde installatie voor hergebruik van regenwater in woningen of bedrijfspanden. Op deze wijze wordt het regenwater goed benut. Mocht er geen regenwater voor handen zijn, dan schakelt het systeem automatisch over naar het onttrekken van water uit de waterleiding.

Food en Process pomp

De categorie Food en Process pompen bevat pompen die ingezet kunnen worden in de foodindustrie. Denk bijvoorbeeld aan doseerpompen, zelfaanzuigende pompen en centrifugaalpompen. Deze dienen te voldoen aan uitgebreide hygiëne-eisen en worden dan ook enkel voor dat doeleind gebruikt.

Handpomp

De handpomp wordt veelal gebruikt als sierpomp en is bijvoorbeeld ideaal in de groentetuin of voor de tuin. Met de handpomp pompt u eenvoudig water uit de grond op, dat u dan kunt gebruiken voor het vullen van de gieter om uw tuin te beregenen.

Afvalwaterpomp

Niet alle waterpompen zijn geschikt voor het verpompen van afvalwater of vuilwater. De speciale afvalwaterpompen kunnen ook grotere stukken in het water verpompen. U gebruikt de afvalwaterpomp bijvoorbeeld voor het verpompen van huishoudelijk afvalwater uit een woonboot of souterrain.

Pomp bluswater

Speciaal voor bijvoorbeeld sprinklerinstallaties zijn de pompen voor bluswater in ons assortiment opgenomen. Deze speciale pomp kan gebruikt worden als jockeypomp in sprinkler installaties of als bevoorradingspomp in brandinstallaties en irrigatietoepassingen.

Vijverpomp

Om het water in uw vijver rond te pompen, te beluchten of om een fontein te laten werken in de vijver, zijn de vijverpompen ideaal. Deze dompelpompen of beluchtingspompen vindt u in verschillende prijsklassen in ons uitgebreide assortiment.

Overige pompen en gerelateerde producten

Naast waterpompen kunt u bij ons ook andere pompen kopen. Zo hebben wij in ons assortiment ook speciaal voor het verpompen van olie en diesel de oliepompen en dieselpompen opgenomen. Tevens vindt u in onze webshop membraan vaten voor zowel koud als warm water. Deze worden onder andere gebruikt voor drukverhoging, beregening en diverse koud- en warmtesystemen. Ook de pompput kunt u bij ons online bestellen. Deze is vereist wanneer de riolering hoger ligt dan de lozingsput of wanneer de riolering te ver verwijderd ligt. Heeft u nog vragen over de verschillende pompen of gerelateerd producten? Dan helpen wij u graag verder. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice en stel uw vraag aan onze medewerkers.

DAB pompen

Het meest bekende merk onder de pompen is DAB. Dit innovatieve, kwalitatieve en efficiënte merk is favoriet onder de kenners. De pompen van DAB kennen een langere levensduur en gaan zelden stuk. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. In de webshop van Engeldot kunt u DAB pompen kopen in verschillende soorten. Zo hebben wij circulatiepompen, zelfaanzuigende pompen en dompelpompen in ons assortiment, maar kunt u ook terecht bij ons wanner u de DAB Easyline gaat bestellen.

DAB Easyline

DAB Easyline is een productlijn van het merk DAB. In deze lijn zijn verschillende producten opgenomen die dewaterdruk verhogen. Deze lijn van hoge kwaliteit is beschikbaar voor zowel groot- als kleingebruikers en omvat bijvoorbeeld producten als de Easytank en Easybox.

DAB Easytank

De DAB Easytank is een breektank die uitgerust is voor integratie met de DAB Easybox. Dit product van DAB is te gebruiken als onderbrekingsinstallatie. Door dit DAB systeem aan te sluiten heeft u dan ook geen problemen meer met te weinig wateraanvoer vanuit het waternet.

DAB Easybox

Een ander product uit de DAB Easyline serie is de DAB Easybox. Dit is het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt van elektronisch geregelde pompsystemen en wordt toegepast in de agrarische, industriële of huishoudelijke sector. Door deze box te installeren vergroot u de waterdruk direct en blijft deze keurig constant.

Pompen online kopen bij Engeldot

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunt u bij ons verschillende pompen kopen van de meest uiteenlopende merken. Naast regenwaterpompen, vuilwaterpompen vindt u bij ons ook beregeningspompen . Tevens mogen de CV-pompen, de centrifugaalpompen en de zelfaanzuigende pompen niet ontbreken. Maar ook pompen voor het wegpompen van water kunt u bij Engeldot online bestellen. Door ons uitgebreide assortiment is het belangrijk om u goed te informeren alvorens u een pomp kopen gaat. U kunt daarvoor terecht bij onze Klantenservice. U kunt ons ten alle tijden bereiken via email, maar ook telefonisch of via WhatsApp zijn wij bereikbaar. Nadat uw bestelling bij ons binnen is, wordt deze zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Tevens bieden wij de mogelijkheid de bestelling bij ons af te halen in één van onze vestigingen.