Merk
Kleur
Type
Watt
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Aansluiting
Max. medium temperatuur
Capp. m3/uur
Motor
Mwk
Ampère
Kw
Loader

Hydrofoor

Bent u op zoek naar een hydrofoor? Dan bent u bij Engeldot op de juiste plek. Het assortiment van Engeldot bevat hydrofoorpompen in allerlei verschillende soorten, merken en maten. Zo kunnen wij u garanderen dat wij voor elke situatie een passende pomp hebben. Vanuit jarenlange ervaring kunnen wij u altijd uitgebreid informeren over ons assortiment en u adviseren in uw keuze. Twijfelt u over uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Hydrofoorpompen zijn breed inzetbaar. Ze kunnen ingezet worden binnenshuis, maar ook buitenshuis, waardoor ze onmisbaar zijn in elk huishouden. Uw hydrofoorpomp kopen doet u eenvoudig en snel in onze webwinkel.

Wat is een hydrofoorpomp

Een hydrofoorpomp is een zelfaanzuigende pomp die de waterdruk kan verhogen of de waterdruk constant kan houden. Hij wordt vaak ingezet om de waterdruk in woningen te verhogen, maar kan ook worden aangesloten op een regenwatersysteem waarmee de tuin besproeid wordt. Hydrofoorpompen gaan automatisch aan en uit op basis van waterbehoefte. Ze kunnen leidingwater gebruiken, maar ze kunnen ook water uit een sloot, meer, kanaal of put verpompen. Door te kiezen voor een hydrofoor kunt u altijd genieten van een constante waterdruk.

De toepassingen van een hydrofoorpomp

Een hydrofoor kan in twee verschillende situaties worden ingezet: Als een zelfaanzuigende pomp bij een bron of als versterker tussen een bestaande leiding. De hydrofoorpomp is zeer geschikt voor leidingen en slangen waar altijd een constante druk op moet staan. De hydrofoorpomp zorgt er namelijk voor dat wanneer de druk wegvalt, deze gelijk weer wordt aangevuld. Dit maakt de hydrofoorpompen zeer geschikt om aan te sluiten op een hydrofoorinstallatie. Laat u een hydrofoor plaatsen in uw woning zodat de waterdruk verhoogd wordt? Plaats deze dan zo direct mogelijk na de watermeter. Zo kunt u overal in uw woning genieten van een hoge, constante waterdruk.

Het assortiment van Engeldot

Het assortiment hydrofoorpompen van Engeldot bevat diverse pompen in allerlei soorten en maten. Onze hydrofoorpompen zijn leverbaar in twee merken: Excellent en DAB. De pompen van DAB staan bekend om hun innovatie, hoge kwaliteit, hoge gebruiksvriendelijkheid en hoge efficiëntie. Door te kiezen voor een hydrofoorpomp van DAB kies je voor een betrouwbare pomp die jarenlang meegaat. In ons assortiment vindt u enkel hydrofoorpompen met drukvat. Het drukvat voorkomt waterslag in de pomp, vangt het drukverschil op en zorgt ervoor dat er altijd een waterbuffer beschikbaar is, zodat eventuele druppellekkage opgevangen kan worden en de pomp daar niet voor ingeschakeld hoeft te worden.

Een hydrofoorpomp kopen bij Engeldot.nl

Wilt u een hydrofoorpomp kopen? Door uw hydrofoor te bestellen bij Engeldot bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit. Het is aan te raden om u goed te laten informeren over de diverse soorten, merken, uitvoeringen en mogelijkheden voordat u een hydrofoorpomp koopt. Al onze hydrofoorpompen hebben een productomschrijving. In die omschrijving vindt u informatie over de werking en de specificaties van de hydrofoorpomp. Heeft u na het lezen van deze productomschrijving nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Vanuit jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.