Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

terug naar overzicht

Waterontharder

Wilt u ook zachter water en energie besparen voor uw bedrijf of woning? Kies dan voor de beste Europese kwaliteit waterontharders van Engeldot. Een slimme investering die zichzelf snel terug verdient.

Waterontharder

De ultieme waterontharder 

Vanaf nu is hard water verleden tijd. De LUXURYcompact is eenvoudig te installeren en gemakkelijk in het gebruik. Deze waterontharder beperkt kalk maar ook magnesium, ijzer en andere watervervuilers in uw water tot een minimum. Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient!      

LUXURYcompact: Een must in ieder modern gezin!
Na de installatie van de LUXURYcompact heeft u geen verstopte leidingen meer. Uw wasmachine gaat langer mee, de was voelt zacht aan. Na een bad of douche staat u versteld van uw water: het is zó fluweelzacht dat u het praktisch niet meer voelt. Bovendien is uw drinkwater vanaf nu zonder geur of smaak.

LUXURYcompact: Onmisbaar in uw bedrijf!
Als ondernemer houdt u van investeringen die zichzelf snel terugverdienen. De LUXURYcompact is zo’n slimme investering. U bespaart direct energie want u heeft geen kalkafzetting meer die voor rendementsverlies zorgt. Uw apparatuur en waterleidingen gaan langer mee. De LUXURYcompact is uitgevoerd met een tijd- of volumesturing. Hiermee kan deze worden ingesteld naar de behoefte van uw toepassing

Voordelen van de waterontharder Luxury Compact:
Uw drinkwater zonder geur of smaak
 Glashelder en zuiver water
 Energiezuinig: geen rendementsverlies door kalkafzetting
 Milieuvriendelijk
 Lage onderhoudskosten
 Helpt tegen een droge huid en eczeem
 Verdient zichzelf snel terug, winstgevend vanaf dag één
 Voorkomt verstopte leidingen
 Uw elektrische apparatuur gaat langer mee
 Reinigingsmiddelen werken beter
 Geen kalksporen in uw badkamer
 Heerlijk zacht douchewater

Vrijblijvend advies
Weet u niet exact wat bij uw situatie het beste past? Wij komen op bezoek voor een vrijblijvend advies op maat.
Meld u zich hier aan voor een vrijblijvend advies
Bekijk hier de waterontharder in onze webshop. Neem contact met ons op voor advies per e-mail of telefoon. U kunt bij ons altijd rekenen op de kennis en kunde van een professioneel team. Tevens is er altijd tijd voor een kopje koffie en een persoonlijk gesprek


Werking van een waterontharder?
De waterontharder dient te worden geïnstalleerd net achter de watermeter, waardoor u in uw hele woning of bedrijf van kalkvrij water kunt genieten. Het water komt binnen in een composiettank gevuld met hars. Hier in worden de kalkdeeltjes vastgehouden. In het pekelvat wordt zoutwater aangemaakt en dit wordt tijdens de regeneratie gebruikt om de kalkdeeltjes te verwijderen van het hars. Het spoelwater met kalk gaat via een afvoer naar het riool. Na de regeneratie kunt u weer gebruik maken van kalkvrij water.

Advies of meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.Jan van Wijhe
Verkoop & Advies

 06-28243572 
 jan.vanwijhe@engeldot.nlMartijn Wellink

Verkoop & Advies

 06-28243592
 martijn.wellink@engeldot.nl