Lengte
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Volt
Norm(en)
Aansluiting
Isolatieklasse
Beschermingsgraad (IP)
Max. medium temperatuur
Opstelling
Toepasbaar in medium
Max. Werkdruk
Capp. m3/uur
Druk PN
Motor
Mwk
Ampère
Kw
Loader

DAB Centrifugaalpomp

In de webshop van Engeldot kunt u verschillende DAB centrifugaalpompen kopen. DAB staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en efficiëntie. De centrifugaalpompen zijn dan ook van solide kwaliteit en kennen een lange levensduur. Bij ons koopt u verschillende modellen centrifugaalpompen.

DAB® Periferische pompen, type KP
consumentenprijs vanaf€ 323,13excl. BTW

Verschillende DAB centrifugaalpompen

In het assortiment van Engeldot vindt u verschillende DAB centrifugaalpompen. Zo hebben wij zelfaanzuigende, meertrapspompen, periferische pompen, centrifugaalpompen met 1 of 2 waaiers en monoblokpompen van DAB met elk hun eigen specifieke kenmerken in ons assortiment.

Zelfaanzuigende pompen

In onze webshop bieden wij verschillende zelfaanzuigende pompen aan. Een standaard centrifugaalpomp van DAB is niet in staat om lucht te verpompen. Er dient dan ook continu vloeistof in de pomp aanwezig te zijn. Een zelfaanzuigende centrifugaalpomp is dankzij bijzondere voorzieningen wel in staat lucht te verwerken. Deze DAB centrifugaalpompen zijn uitstekend geschikt voor watertoevoer in installaties in woningen. Ook voor kleine landbouwtoepassingen en tuinen waar een zelfaanzuigende functie noodzakelijk is, zijn deze pompen geschikt.

Meertrapspompen

De DAB meertraps centrifugaalpompen zijn geschikt voor watertoevoer in huishoudelijk en licht industrieel gebruik. Bij Engeldot hebben we verschillende DAB meertrapspompen in ons assortiment opgenomen, zodat er voor u altijd een geschikt model pomp beschikbaar is.

Monoblokpompen

De DAB monobloc centrifugaalpompen zijn genormaliseerde elektronische pompen die onder andere geschikt zijn voor tal van industriële toepassingen. Bijvoorbeeld voor de toevoer van water, zoals bij warm water circulatie in verwarmingssystemen. Maar ook voor koud water circulatie in koelingssystemen, zoals irrigatie, landbouwtoepassingen en industrieën of drukverhoging.

Wat is een centrifugaalpomp

Een centrifugaal pomp verpompt vloeistof door middel van centrifugaalkrachten. De hoofdonderdelen van deze pompen zijn het pomphuis en de waaier. De waaier draait rond in het pomphuis en door middel van schoepen en centrifugaalkracht wordt de vloeistof verpompt. Standaard centrifugaalpompen zijn niet zelfaanzuigend, wat betekent dat ze geen lucht kunnen verpompen, enkel vloeistof. De DAB centrifugaal pomp is één van de meest gebruikte pompen voor het transport van vloeistoffen waarbij geen druk wordt toegevoegd. U vindt de pomp vaak terug in de procesindustrie, maar ook in de winning en zuivering van drinkwater en het verwerken van afvalwater. Ze zijn vaak klein van stuk, hebben minder bewegende delen en kennen dus meestal lagere onderhoudskosten. De DAB centrifugaalpompen behoren tot de beste pompen op de markt, vanwege de hoogwaardige kwaliteit, het innovatieve karakter en de lange levensduur.

DAB centrifugaalpomp kopen bij Engeldot

Dankzij ons uitgebreide assortiment DAB centrifugaalpompen is er voor elke toepassing een geschikt model te vinden. Een DAB centrifugaalpomp kopen doet u dan ook in de webshop van Engeldot. Maar ook voor andere innovatieve en kwalitatieve DAB pompen bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook eens bij onze DAB hydrofoorpompen of DAB circulatiepompen. Heeft u vragen over de verschillende producten of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan kunt u eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen. Wij helpen u graag verder.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.