Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Volt
Norm(en)
Aansluiting
Isolatieklasse
Beschermingsgraad (IP)
Max. medium temperatuur
Toepasbaar in medium
Capp. m3/uur
Druk PN
Motor
Mwk
Ampère
Kw
Loader

DAB Beregeningspomp

In ons assortiment hebben we verschillende DAB Beregeningspompen opgenomen. Er zijn beregeningspompen van DAB in de zelfaanzuigende variant en de DAB centrifugaalpompen. DAB staat voor innovatie, kwaliteit en efficiëntie. Deze solide beregeningspompen van DAB kennen naast een solide kwaliteit tevens een lange levensduur. Koop deze pompen dan ook eenvoudig in onze webshop.

Verschillende beregeningspompen van DAB

Er zijn verschillende beregeningspompen DAB. Zo zijn er de zelfaanzuigende DAB beregeningspompen. Deze pompen zelf het water uit de grond, sloot of put om deze vervolgens door te pompen naar het beregeningssysteem. Maar ook de DAB Centrifugaalpompen zijn prima te gebruiken voor beregening van de tuin, het weiland en de andere beplanting. Welke pomp het meest geschikt is voor u en uw tuin, is natuurlijk geheel afhankelijk van de situatie. Heeft u daar vragen over, dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze klantenservice.

Installatie beregeningspompen DAB

De beregeningspompen van DAB zijn eenvoudig te installeren. De pomp dient gekoppeld te worden aan een bron of aan de aansluitring van een installatie. De DAB beregeningspomp dient vervolgens aan een sprinklerinstallatie of sproeikop gekoppeld te worden en voor u het weet zorgt de DAB Beregeningspomp voor een opfrisbeurt van uw tuin of land.

Wat zijn beregeningspompen?

Met een beregeningspomp is het mogelijk de planten, het weiland of de tuin te beregenen bij droogte met water uit een put, sloot of grondwaterbron. Dus ook wanneer de kraan of wateraansluiting te ver weg is, kunt u de tuin, het erf of het weiland besproeien met bijvoorbeeld regenwater dat u heeft opgeslagen in een regenton. De DAB beregeningspompen zijn dan ook erg geschikt voor grote tuinen of kleine landbouw. En wanneer u op meerdere punten tegelijk wilt beregenen is dat ook mogelijk met de DAB beregeningspomp. De DAB beregeningspompen zuigen zelf het water op en geven een goede waterdruk. Ze zijn daarom ook uitermate geschikt voor het besproeien van de tuin, waarbij het water wordt opgezogen uit een sloot, waterput of bron. Een ander gebruik van de beregeningspompen van DAB is voor de schoonmaak. Het is namelijk mogelijk een slang met spuitpistool aan te sluiten op de beregeningspomp en zo kunt u bijvoorbeeld de straat, de schutting of de muur schoon sproeien, ook wanneer er geen kraan in de buurt aanwezig is.

DAB Beregeningspomp kopen

DAB is een zeer bekend merk onder de kenners en staat al sinds 1975 op de kaart. DAB staat bekend om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en innovatie van elektrische waterpompen. De beregeningspompen van DAB zijn dan ook van hoge kwaliteit en kennen een lange levensduur. U bent bij het kopen van een beregeningspomp van DAB verzekerd van een solide pomp. Wilt u meer weten over de producten van Engeldot, neem dan contact op met de klantenservice van Engeldot. Zij kunnen u uitstekend adviseren over de DAB beregeningspompen.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.