Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Vijverpomp

Een vijverpomp is niet alleen ter verfraaiing van uw vijver. Om het vijverleven goed op peil te houden is een vijverpomp ook erg belangrijk. Het zorgt voor watercirculatie en beluchting. Daarnaast kunt u deze pompen voor de vijver uiteraard gebruiken voor de mooiste fonteinen of waterpartijen. In onze webshop kunt u vijverpompen kopen van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen.Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Een vijverpomp voor een gezond vijverleven

Met een vijverpomp zorgt u voor een gezonde vijver. De circulatie en beluchting in de vijver houdt de biologische processen in de vijver in stand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de groei van de planten, de juiste waterwaarden en gezonde vissen. Het is natuurlijk belangrijk dat de pomp op de juiste manier wordt geplaatst. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat de pomp zo diep mogelijk in de vijver ligt. En wanneer u de slang op een zo groot mogelijke afstand legt, weet u zeker dat al het water door de pomp gaat. Het is verstandig de vijverpomp in de wintermaanden met strenge vorst uit de vijver te halen voor het behoud van uw pomp.

Verschillende soorten vijverpompen te koop

Bij Engeldot hebben we verschillende soorten vijverpompen te koop. Zo vindt u bij ons onder andere vijverpompen uit de volgende series:

Deze vijverpompen kennen het principe van een dompelpomp. De pomp wordt onder water geplaatst en via een aanzuiging aan de onderzijde van de pomp wordt het water direct de pomp ingezogen. Via een slang wordt dit water vervolgens weggepompt. Dat kan in de vorm van een fontein, via een waterval of een ander waterspel. Op deze wijze geeft u uw vijver net even wat extra?s. Ligt de waterval wat hoger of wilt u een grote fontein cre?ren, let er dan wel op dat de capaciteit van de pomp juist is. In ons assortiment vindt u vijverpompen met verschillende capaciteiten.

DAB NOVAPOND

De Novapond vijverpompen van DAB zijn dompelpompen die speciaal ontwikkeld zijn voor de recirculatie van weter in vijvers en voor het maken van watervallen en waterpartijen. Ze worden gebruikt voor zuiver water met vaste deeltjes tot maximaal 10 mm diameter. U kunt deze pomp voor de vijver dag en nacht aan laten staan. Ze zijn dan ook geschikt voor een continue werking.

DAB NINPHAEA

De DAB Ninphaea zijn speciale dompel pompen voor vijvers en bassins. Ze zijn enkel geschikt voor zuiver water en het wordt ten zeerste aangeraden om deze pompen bij vorst uit het water te halen om het kapotvriezen tegen te gaan.

DAB NOVAIR

De Novair serie van DAB zijn beluchtingspompen die onder andere ontwikkeld zijn voor het beluchten van vijvers of kweektanken bij viskwekerijen. Door middel van een breed veld van kleine luchtbellen is een optimale beluchting van het water gegarandeerd.

DAB Driver 600

Deze vijverpompen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij een hoge druk vereist is. Met een opvoerhoogte van maximaal 36 meter, kan deze dan ook uitstekend in de meest diepe meren of vijvers geplaatst worden.

Vijverpompen kopen bij Engeldot

In de webshop van Engeldot vindt u verschillende vijverpompen. Ook een pomp voor uw vijver kopen? Bestel deze dan online en laat hem binnen enkele dagen bij u thuis bezorgen. Tevens bieden wij u de mogelijk om uw bestelling bij onze vestigingen af te halen. Heeft u nog vragen over de vijverpomp of over andere pompen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken per email, maar ook telefonisch of via WhatsApp zijn wij bereikbaar. Onze klantenservice staat voor u klaar.