Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

DAB Zoutwaterpomp

Ook DAB Zoutwaterpompen kopen doe je in de webshop van Engeldot. Met een zoutwaterpomp van DAB ben je verzekerd van een solide waterpomp met lange levensduur. DAB staat dan ook voor kwaliteit, innovatie en efficiëntie.


Sortering 
Prijsweergave
Dompelpomp, Nova SALT
€ 260,38excl. btw
Magazijn Zuidwolde
Op voorraad
Magazijn Aalten
Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Dompelpomp Nova Salt

De DAB Zoutwaterpomp Nova Salt is een dompelpomp die gebruikt wordt voor meerdere doeleinden. Deze pomp is speciaal geschikt voor het verpompen van zout of brak water. Deze zoutwaterpomp van DAB is vervaardigd uit corrosie- en roestbestendig materiaal. Het motorhuis van de pomp, de motoras en de moeren en bouten zijn gemaakt van roestvrijstaal. Een staalsoort met zeer goede corrosiebestendige eigenschappen. Ook zijn as en waaier zijn zeer goed bestand tegen corrosie en slijtage.

Toepassingen van zoutwaterpompen van DAB

De DAB Zoutwaterpomp is een dompelpomp speciaal ontwikkeld voor het verpompen van zout water. Dompelpompen worden vaak gebruikt voor het leegpompen van bijvoorbeeld kelders, bouwputten, rioolputten of drainage. De DAB Zoutwaterpompen zijn op speciale wijze ontwikkeld, dat het zoute water de pomp niet aantast en kan dus uitstekend gebruikt worden bij het verpompen van zout water.

DAB Zoutwaterpomp kopen bij Engeldot

Ook voor het verpompen van zout water hebben wij een geschikte DAB pomp in ons assortiment opgenomen. Uiteraard kunt u ook andere DAB pompen kopen in onze webshop. Zo vindt u bij ons DAB Hydrofoorpompen, maar ook circulatiepompen van DAB. Heeft u vragen over de DAB Zoutwaterpompen of wilt u meer informatie over de andere producten onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.