Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Beregeningspomp

Een goede beregeningspomp zorgt ervoor dat droogte problemen tot het verleden behoren. Beregeningspompen kunnen water halen uit leidingen, grondwater, sloten en vijvers en er zo voor zorgen dat de tuin of de akker het hele jaar door voldoende water krijgt. Bij Engeldot kan je een beregeningspomp kopen waarmee alle zorgen over een te droge zomer in een keer verdwijnen.

Lees meer...
Minder...

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Wat is een beregeningspomp?

Als er iets is waar we niet op kunnen rekenen, is dat het Nederlandse klimaat. De grilligheid van dat klimaat kan zich uiten in grote temperatuurverschillen over een korte tijd, maar ook in een groot verschil in neerslag. Het kan lange tijd doorregenen, maar net zo makkelijk wekenlang droog blijven. Het is daarom fijn als je de beregening van je grond in eigen hand kan houden. Beregeningspompen zijn dan ook onmisbaar voor iedereen die niet afhankelijk wil zijn van de grillen van het Nederlandse weer. Bij Engeldot hebben we een groot assortiment beregeningspompen, variërend van klein tot groot. Je kan bij ons een beregeningspomp kopen voor de tuin, maar ook eentje die geschikt is voor de landbouw. Hoeveel grond je ook hebt, er zal altijd voldoende water voor zijn. Ook hebben we beregeningspompen op slootwater, maar ook pompen die hun water halen uit andere waterbronnen.

Met een beregeningspomp haal je water uit een natuurlijke bron.

Een beregeningspomp neemt zorgen weg

Water kan een oogst maken of breken. Teveel of te weinig water kan een enorme impact hebben op de staat van het land en het liefst reguleer je het zelf. Een strakke regeling van de beregening is immers het beste voor gewassen of planten. Dankzij een beregeningspomp is deze regeling binnen handbereik. Beregeningspompen geven de grond het hele jaar door de hoeveelheid water die het nodig heeft. Niet te veel, niet te weinig. Precies genoeg om de grond en alles wat er groeit in perfecte staat te houden. Werk en zorgen worden hiermee voor een groot deel uit handen genomen.

Verschillende soorten beregeningspompen

Beregeningspompen komen in allerlei soorten en maten, allemaal met hun eigen voordelen. De pompen zijn in te delen in de volgende categorieën:

  • Beregeningspomp met brandstofmotor - Een beregeningspomp op benzine heeft geen stroompunt nodig en is geschikt voor het zwaardere werk. Bij Engeldot kan je een beregeningspomp kopen met een tweetaktmotor of een viertaktmotor. Een tweetakt is wat goedkoper, een viertakt kan een groter oppervlak beregenen.
  • Zelfaanzuigende beregeningspomp - Onze zelfaanzuigende beregeningspompen Deze zijn in staat om lucht te verpompen en af te voeren en komen in alle soorten en maten. Zo zijn er pompen die geschikt zijn voor de tuin, maar ook pompen die prima gebruikt kunnen worden in de landbouw.
  • Centrifugale beregeningspomp - Een centrifugale beregeningspomp verpompt vloeistof door middel van centrifugale krachten. Deze pompen kunnen geen lucht verpompen, alleen vloeistof.

Zoals gezegd kan je bij ons beregeningspompen kopen voor het lichte en zware werk. Samen met jou zullen we zoeken naar de beste pomp voor jouw situatie.

Een beregeningspomp op brandstof kan grote oppervlakken aan.

Verschillende merken beregeningspompen

Engeldot beschikt over een ruime keuze aan merken voor beregeningspompen. We vinden het belangrijk dat onze klanten echt iets te kiezen hebben en bieden dus een enorm assortiment aan pompen aan, zodat we altijd precies kunnen leveren waar jij behoefte aan hebt. Wij bieden pompen aan van:

Al deze merken bieden hoge kwaliteit pompen aan en dankzij dit ruime assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Neem vooral contact met ons op als je niet zeker weet wat voor pomp het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Onze uitgebreide kennis en ervaring helpen jou met het vinden van de beste beregeningspomp.

Beregeningspompen voor elke toepassing

Wie aan beregening denkt, denkt misschien aan akkers die dankzij een uitgebreid irrigatiesysteem het hele jaar voldoende water krijgen. We hebben zeker een ruime keuze aan beregeningspompen voor agrarisch gebruik, maar ons aanbod is niet alleen geschikt voor de grootgebruiker. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Heb je een fraaie tuin die je graag mooi houdt, ook als moeder natuur even niet meewerkt? Geen probleem. Wil je ervoor zorgen dat je moestuin goed blijft groeien? Daarvoor hebben we een beregeningspomp voor de tuin . Bij Engeldot kan iedereen terecht die behoefte heeft aan een reguliere beregening van zijn of haar grond.

Er is een beregeningspomp voor alle oppervlakken.

Een beregeningsplan opzetten

Een goed beregeningsplan neemt je zorgen en werk uit handen. Engeldot helpt je graag met het maken van een beregeningsplan, zodat je gewassen, tuin of akker het hele jaar door precies dat krijgen wat ze nodig hebben. Dankzij onze beregeningspompen kom je altijd aan voldoende water en een goed geïnstalleerd beregeningssysteem zorgt ervoor dat dit water perfect over je tuin of akker wordt verspreid. Onze experts verzorgen niet alleen de installatie van je beregeningssysteem, ze onderhouden het ook. Op die manier kan je vele jaren blijven genieten van een uitstekend beregende tuin of akker en hou je tijd over voor andere dingen dan het handmatig besproeien van bloemen, planten of gewassen.

Beregeningspomp groothandel

Engeldot is groothandel in beregeningspompen en heeft daarom alles wat je nodig hebt op dat vlak. Als klant van onze beregening groothandel heb je keuze uit een ruim assortiment van kwaliteitsproducten en profiteer je van hoge kortingen op al onze producten. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben, kunnen wij je producten snel leveren en hoef je er nooit lang op te wachten.

Beregeningspomp kopen?

Wil je ook zorgenvrij de zomer in? Niet langer met de tuinslang in de weer? De sproeier zat? Zoek eens in ons enorme assortiment beregeningspompen en vind de pomp die bij jou past. Onzeker over wat het beste voor je is? Neem contact met ons op en wij helpen je op weg.