Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Volt
Norm(en)
Aansluiting
Isolatieklasse
Beschermingsgraad (IP)
Max. medium temperatuur
Max. Werkdruk
Capp. m3/uur
Druk PN
Motor
Mwk
Ampère
Kw
Loader

DAB Zelfaanzuigende pomp

DAB Zelfaanzuigende pomp

DAB Zelfaanzuigende pomp nodig? Dan bent u in de webshop van Engeldot op de juiste plek. Wij hebben een uitgebreid assortiment zelfaanzuigende pompen van het hoogwaardige merk DAB. DAB is een Italiaans merk waarbij innovatie, kwaliteit en efficiëntie erg belangrijk zijn. Met een DAB Zelfaanzuigende pomp bent u verzekerd van een solide pomp met een lange levensduur.

DAB® Zelfaanzuigende pompen, type KPA
consumentenprijs vanaf€ 396,86excl. BTW

Wat zijn zelfaanzuigende pompen?

Zelfaanzuigende pompen vallen onder het type centrifugaal pompen. Een standaard DAB Centrifugaalpomp is niet in staat lucht te verpompen of af te voeren. Er dient dan ook continu vloeistof in de pomp aanwezig te zijn. Een zelfaanzuigende pomp van DAB daarentegen is wel in staat lucht te verwerken en af te voeren. Door bijzondere voorzieningen blijft de waaier eenmaal gevuld met vloeistof, altijd gevuld met vloeistof. Het rendement is dan wel wat lager dan bij de niet-zelfaanzuigende pompen. Deze DAB Zelfaanzuigende pompen zijn uitermate geschikt voor watertoevoer in installaties in woningen en voor kleine landbouwtoepassingen en tuinen waar een zelfaanzuigende kracht gewenst is.

DAB Zelfaanzuigende pomp kopen

DAB staat al sinds 1975 wereldwijd op de kaart met zijn hoge kwaliteit waterpompen. Ook de zelfaanzuigende pompen van DAB staan bekend om de uitmuntende techniek, uitstekende kwaliteit en innovatieve ideeën. De uitstekende aanzuigcapaciteit geldt ook bij de aanwezigheid van luchtbellen in het water. De solide pompen kennen daarnaast ook een lange levensduur. U bent bij het kopen van een DAB Zelfaanzuigende pomp dus verzekerd van een solide pomp. Daarnaast zijn deze pompen eenvoudig in gebruik te nemen.

Zelfaanzuigende pompen van DAB bij Engeldot

In de webshop van Engeldot hebben wij verschillende DAB zelfaanzuigende pompen te koop. U kunt deze eenvoudig online bestellen. In onze webshop hebben wij tevens andere DAB pompen te koop. Zo koopt u in onze webshop de DAB zwembadpompen, DAB bronpompen en DAB vijverpompen tegen scherpe prijzen. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over de functies of werking van een DAB zelfaanzuigende pomp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.