Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Beregeningsset

Een goede beregeningsinstallatie is van groot belang voor elke tuin, die ook in droge tijden in optimale staat gehouden moet worden. Het is echter soms een beetje een zoektocht om alle onderdelen bij elkaar te vinden; wie niet helemaal thuis is in de materie, zal ontdekken dat er veel te kiezen is en dat dat kiezen lang niet altijd even makkelijk is. Want waar begin je en welke onderdelen passen goed bij elkaar? Gelukkig heeft Engeldot een complete beregeningsset, waar alles in zit wat je nodig hebt om je planten ook in de droogste dagen te voorzien van broodnodig water.


Sortering 
Prijsweergave
Complete Beregeningsset met DAB Pomp
€ 288,08 excl. btw
Magazijn Zuidwolde
Op voorraad
Magazijn Aalten
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd!

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.


Een complete beregeningsset maakt het installeren van een installatie gemakkelijk.Waarom een complete beregeningsset?

Elke plant heeft behoefte aan goede beregening. Water is de bron van het leven dat is in een tuin zeker niet anders. En omdat veel mensen liever niet met de tuinslang in de weer zijn op de dagen dat de regen zich niet laat zien, bestaat er een beregenings set. Deze set zorgt ervoor dat je in een keer alles in huis haalt om je tuin te voorzien van wat het nodig heeft. Met zo’n set kan je water uit een natuurlijke bron halen en vervoer je dat water vervolgens naar sproeikoppen brengt, die op hun beurt het water weer over de planten verdelen. En het mooie van deze beregeningsset, is dat hij alle vitale onderdelen heeft die je nodig hebt om dat natuurlijke water simpel en doeltreffend op te pompen en te gebruiken.

Waar bestaat de beregeningsset uit?

Wie een goede beregening wil, zal al snel merken dat hier wel het nodige bij komt kijken en dus is de complete beregening set zo uitgebreid mogelijk. Alles bij elkaar heb je straks een set waarmee je prima uit de voeten kan. En mocht je toch iets willen uitbreiden, dan kan dat ook. Deze beregeningsset bevat:

  • Een zuigslangset voor beregeningspompen
  • Een zelfaanzuigende beregeningspomp
  • Een waterslang
  • Een sectorsproeier en nozzles.
  • Een gegalvaniseerde knie
  • Meerdere messing koppelingen
  • Slangenklemmen
  • Een PP knie
  • Een rubberen aansluitsnoer
  • PTFE tape

Met al deze onderdelen, vormt de beregeningsset een uiterst complete en doeltreffende start voor iedereen die wil beginnen met het opzetten van een beregeningsinstallatie. Het installeren van de complete set wordt duidelijk uitgelegd in de handleiding, maar wie wat meer begeleiding nodig heeft, kan natuurlijk altijd bij onze experts terecht.

Hulp nodig bij het installeren?

Goed klantcontact staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst en dus zorgen we ervoor dat we altijd bereikbaar zijn voor onze klanten als ze met vragen zitten. En met deze complete beregeningsset kan het goed zijn dat je nog het nodige advies wilt hebben, of graag wat vragen beantwoord ziet. Daarom ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen, zodat we zo nodig stap voor stap door het proces kunnen loodsen. Daarmee weet je zeker dat je het maximale uit de installatie haalt en je straks met een gerust hart de planten kan beregenen vanuit een natuurlijke waterbron.

Hou je tuin gezond met Engeldot

Engeldot heeft alles in huis voor iedereen die de groene vingers ook graag terugziet in droge periodes. Naast de complete beregening set, hebben we ook de diverse onderdelen los in het assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende beregeningspompen en beregeningsslangen, die allemaal voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo zijn er beregeningsinstallaties die het prima doen in relatief kleine tuinen, maar hebben we ook het materiaal in huis waarmee de agrarische sector zich goed kan redden. Hoe groot het oppervlak ook is dat beregend moet worden, wij hebben de middelen in huis om dit doel mee te bereiken.

Vragen, contact en advies

Heb je vragen over deze complete beregeningsset, of wil je liever weten hoe hij in elkaar gezet moet worden? Onze experts staan voor je klaar en helpen je met al je vragen. Neem vooral contact met ons op en profiteer van hun kennis!