Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

LEO Hydrofoorpomp

Drukschommelingen zijn bijzonder vervelend. Je staat bijvoorbeeld onder de douche en iemand anders in huis doet ook een kraan open, waardoor de waterdruk ineens gehalveerd wordt. Om dit probleem op te lossen, is er de LEO hydrofoorpomp. Deze pomp verhoogt de druk als dit nodig is en zorgt er dus voor dat je nooit meer hoeft te balen van het verlies aan waterdruk, maar dat is niet de enige toepassing; de zelfaanzuigende pomp kan ook ingezet worden voor de beregening van tuinen en gazons.

Lees meer...
Minder...
Sortering
LEO Hydrofoorpomp AJm90
LEO Hydrofoorpomp AJm110
LEO Hydrofoorpomp AJm150
LEO AJm Hydrofoorpomp
€ 241,97per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Vandaag besteld, dinsdag geleverd!
€ 763,11per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
€ 866,56per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
LEO Hydrofoorpomp 4XCm120C
LEO Hydrofoorpomp 5XCm120C
LEO Meertraps RVS Hydrofoorpomp
Art. Nr.991274
Type4XCm120C
Capaciteit0,6 - 4,9 m3/uur
Vermogen0,75 kW
Opvoerhoogte48 - 3
Magazijn Zuidwolde
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
Magazijn Aalten
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
Art. Nr.991276
Type5XCm120C
Capaciteit0,6 - 5,0 m3/uur
Vermogen0,9 kW
Opvoerhoogte56,5 - 3
Magazijn Aalten
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
Magazijn Zuidwolde
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
€ 301,28per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
€ 328,50per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
LEO AJm90 RVS Hydrofoorpomp
€ 285,52per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Levertijd 2 tot 3 werkdagen

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

De multi-inzetbaarheid van de LEO hydrofoorpomp

Zoals gezegd, kan de hydrofoorpomp van LEO op meerdere manieren ingezet worden. Deze multi-inzetbaarheid betekent dat we hier spreken over een veelzijdige pomp, die op verschillende manieren het leven makkelijker kan maken.

  • Het verhogen van de waterdruk - Veel huizen hebben te maken met zogenaamde drukschommelingen in de waterleiding. Dat betekent dat de waterdruk minder wordt op het moment dat het water op verschillende plekken tegelijk gebruikt wordt. De hydrofoorpomp wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk, waarna het ervoor zorgt dat er een constante druk door de leidingen gaat en je dus niet opeens een slappe douchestraal hebt als de wasmachine aan slaat. Deze hydrofoorpomp voor in huis neemt dan ook flink wat ongemak weg.
  • Beregening van tuinen en gazons - Naast de drukverhoging, is een LEO hydrofoorpomp ook heel goed te gebruiken voor de beregening van tuinen en gazons. Plaats de hydrofoor zo dicht mogelijk bij een waterbron en de zelfaanzuigende functie ervan zorgt dat het water opgepompt wordt, waarna het gebruikt kan worden voor de beregening.

De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van een LEO hydrofoorpomp

Wie denkt aan een hydrofoorpomp, denkt al snel aan een pomp van LEO. Dit merk produceert meer dan zes miljoen pompen per jaar en biedt een zeer ruim assortiment. Naast hydrofoorpompen, worden er ook centrifugaalpompen, dompelpompen en bronpompen gemaakt. Welke pomp het ook is, LEO staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het merk richt zich op eigen designs en een slimme productie en kan zodoende de pompen voor een concurrerende prijs aanbieden. Natuurlijk voldoen alle pompen aan de Europese standaarden (CE).

Hoe werkt een LEO hydrofoorpomp?

Een hydrofoorpomp heeft een zelfaanzuigende werking en zuigt het water aan via een zuigaansluiting. Daarna wordt het water in het drukvat gepompt en wanneer dit drukvat vol is, schakelt de pomp zichzelf uit. Ook is de pomp aangesloten op een afvoerleiding, die water kan leiden naar een tappunt. Dat tappunt is bijvoorbeeld een kraan, of de wateraansluiting van een wasmachine. Wordt dat tappunt gebruikt (dus iemand draait bijvoorbeeld een kraan open), dan gaat het water uit het drukvat hier naartoe. De handigheid van de hydrofoorpomp, is dat hij zelf weet wanneer het drukvat leeg dreigt te raken. Gebeurt dat, dan vult de pomp zichzelf automatisch bij. Dit betekent dat je niet op de pomp hoeft te letten, of dat er nog een handmatige handeling bij komt kijken. De pomp regelt het allemaal zelf.

Gebruik je de pomp voor beregening, dan plaats je de hydrofoor dicht bij een waterbron. De hydrofoorpomp van LEO kan tot negen meter diep water oppompen en blijft steeds draaien. Je hoeft hem dus niet uit- en aan te zetten, maar dit proces gaat gewoon door. Een hydrofoorpompen grondwater zorgt dan ook voor een zeer duurzame beregening, omdat hij dus niet gebruik hoeft te maken van de waterleiding. Dit scheelt op vele fronten en niet in de laatste plaats op het gebied van de eindafrekening van het waterbedrijf.

De experts van Engeldot helpen graag mee

Het kiezen van de juiste hydrofoorpomp vraagt de nodige kennis van het onderwerp en we begrijpen maar al te goed dat deze kennis niet altijd bij iedereen aanwezig is. Daarom staan onze experts altijd klaar met raad en daad, mocht hier behoefte aan zijn. Bent u op zoek naar een LEO hydrofoorpomp, maar weet u niet zeker welke pomp het beste geschikt is voor uw persoonlijke situatie, dan helpen we u graag op weg. En mocht het assortiment van LEO niet helemaal toereikend zijn, denk dan ook eens aan een DAB hydrofoorpomp. Ook zo’n merk dat bekend staat om pompen van hoge en betaalbare kwaliteit. Wat uw wens ook is, met behulp van Engeldot komt er altijd een oplossing.

Beleef een zorgeloze zomer dankzij een LEO hydrofoorpomp

De Nederlandse zomers worden steeds warmer en droger, wat regelmatig voor problemen zorgt bij het gezond en gevoed houden van een gazon of een tuin. Om deze problemen het hoofd te bieden, is een hydrofoorpomp van LEO uitstekend geschikt. Niet alleen kan hij ingezet worden om water op te pompen, maar hij is dus ook in te zetten om drukschommelingen te voorkomen. Dus moet je op een hete zomerdag even afkoelen, dan weet je zeker dat de douchestraal dik in orde is, wat er verder in huis ook gebeurt.

In de tuin of in huis, LEO biedt de oplossing

Een LEO hydrofoorpomp biedt dus oplossingen voor meerdere vraagstukken. Of u nou op zoek bent naar een hydrofoorpomp voor in de tuin, of een hydrofoorpomp voor in huis, Engeldot heeft wat u zoekt. Het gebruiksgemak van deze pompen staat hoog in het vaandel, dus eenmaal aangesloten heeft u er bijna geen omkijken meer naar. En met deze duurzame pompen kunt u jarenlang genieten van voldoende druk, of een uitstekende beregening van uw tuin of gazon. En heeft u vragen over uw bestelling, of hulp nodig bij het kiezen van de juiste pomp? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat u geholpen wordt.