Type
Uitvoering
Loader

Etatron Doseerpomp

De Etatron doseerpompen zijn magnetisch aangedreven en eenvoudig bedienbaar. De doseerpompen zijn geschikt voor het doseren en injecteren van diverse chemicaliën. De compacte doseerpompen zijn van perfecte kwaliteit en hebben een hoge betrouwbaarheid

Etatron® D.S. doseerpompen PKX-MA
consumentenprijs vanaf€ 384,63excl. BTW
Etatron® D.S. doseerpompen DLX-MA/AD
consumentenprijs vanaf€ 542,50excl. BTW
Etatron® D.S. doseerpompen BT-MA
consumentenprijs vanaf€ 832,50excl. BTW
Etatron® D.S. doseerpompen DLX-pH-Rx-CL
consumentenprijs vanaf€ 1.170,00excl. BTW
Etatron® D.S. doseerpompen DLX-MF/M
consumentenprijs vanaf€ 890,00excl. BTW
Etatron® D.S. doseerpompen BT-MF
consumentenprijs vanaf€ 1.490,00excl. BTW

Etatron® D.S. doseerpompen PKX-MA

De belangrijkste eigenschappen van de PKX serie doseerpompen zijn: IP 65 beschermingsklasse, de kleine afmetingen, wand of voet montage, pompkop met handbediende ontluchting en een frequentie gestuurde vloeistofstroom van 0 tot 100%.

Etatron® D.S. doseerpompen DLX-MA/AD

DLX-MA/AD doseerpompen serie bestaat uit eenvoudig bedienbare magnetisch aangedreven doseerpompen voor het doseren en injecteren van diverse chemicaliën. De pompen zijn voorzien van de een handbedienbare flow-instelling van 10 tot 100%. De Pompen zijn uitgevoerd met een dubbele schaalverdeling, voor het nauwkeurig doseren tot 20% van de maximale flow. Standaard zijn de pompen geschikt voor wandmontage en gebouwd in een zwarte kunststof IP 65 behuizing. De pompen met een capaciteit van 0-15 liter zijn standaard voorzien van een pompkop met een handbedienbaar ontluchtingskraantje. Standaard voedingsspanning is 230 volt 50/60Hz. De pompen zijn geschikt voor wandmontage, maar op bestelling ook leverbaar als voetmontage. (DLXB).

Etatron® D.S. doseerpompen BT-MA

BT-MA serie doseerpompen zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 1 tot 80 liter per uur. Ze zijn ontwikkeld voor een constante en nauwkeurige dosering van één bepaalde vloeistof. De hoeveelheid vloeistof is tijdconstant en handmatig procentueel (0-100%) in te stellen d.m.v. een potentiometer, welke de pulsregeling en daardoor de capaciteit regelt. Ook zijn de pompen uitgerust met een frequentieregelaar, waardoor ook kleine hoeveelheden nauwkeurig instelbaar zijn. M.b.v. een keuzeschakelaar reduceert men de capaciteit met een factor 5, waardoor ook 20% van de maximale capaciteit over het volle regelbereik is in te stellen. Het groene netvoedingslampje geeft aan dat de pomp elektrisch is aangesloten. Het rode pulslampje geeft aan dat de pomp aan het doseren is. Optioneel kan een vlotter aangesloten worden. De pompen met een capaciteit van 2 - 15 liter zijn standaard voorzien van een pompkop met een hand bedienbaar ontluchtingskraantje. De pompen zijn geschikt voor wandmontage.

Etatron® D.S. doseerpompen DLX-pH-Rx-CL en DLX-MF/M

De DLX-pH-Rx-CL pomp is een multifunctionele magnetisch aangedreven doseerpomp. De vormgeving van de pomp is hetzelfde als van de DLX-MA doseerpompen serie. De DLX-pH-Rx-CL beschikt over een toepassing waarbij gekozen kan worden uit drie mogelijkheden via een LCD display. De pompen zijn geschikt voor wandmontage, maar op bestelling ook leverbaar als voetmontage. (DLXB).

Etatron® D.S. doseerpompen BT-MF

In het doseerpompen programma van ETATRON zijn de BT-MF Etatron de absolute top. De pompen zijn verkrijgbaar als wandmodel (BT-MF) en als staand model (BTB-MF). De pompen onderscheiden zich in de markt door de multifunctionele pompwerking. De pompen kunnen handmatig ge-programmeert worden, via een bedieningspaneel, welke afgedekt kan worden door een polycarbonaat beschermkap. In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.