Kleur
Type
Toepassing
Materiaal
Max. medium temperatuur
Capp. m3/uur
Motor
Mwk
Ampère
Kw
Max. omgevingstemperatuur
Loader

DAB Hydrofoorpomp

DAB hydrofoorpomp kopen? Bij Engeldot zit u goed. In onze webshop hebben wij verschillende DAB hydrofoorpompen beschikbaar. De DAB pompen zijn van zeer solide kwaliteit en kennen een lange levensduur. Met het innovatieve, efficiënte en kwalitatieve karakter van de hydrofoorpompen van DAB bent u verzekerd van een solide pompsysteem.

De toepassingen van een hydrofoorpomp

Een hydrofoorpomp is een drukverhogende en zelfaanzuigende pomp en wordt voor twee verschillende functies ingezet. Heeft u ook last van een lage waterdruk bij het douchen? Met de hydrofoorpompen van DAB bent u binnen korte tijd van dit probleem af. De pomp wordt dan ook ingezet om de waterdruk in de waterleiding te verhogen. Tevens worden DAB hydrofoorpompen gebruikt bij het beregenen van tuinen en gazons. De hydrofoor wordt dan zo dicht mogelijk bij een bron geplaats alwaar de zelfaanzuigende functie van de pomp voor de beregening zorgt.

Uitgebreid assortiment DAB hydrofoorpompen

Engeldot heeft verschillende modellen DAB hydrofoorpompen om de waterdruk te verhogen. Zo is er de Aquajet, een waterdruk verhogende waterpomp, en de Booster Silent, de geruisarme hydrofoorpomp.

Aquajet

De DAB hydrofoorpomp Aquajet is een pomp met zelfaanzuigende centrifugaalpomp jetpomp voorzien van manometer, drukschakelaar, stroomsnoer met stekker en membraanvat. De pomp wordt kant en klaar geleverd, zodat hij direct gebruikt kan worden. Door zijn compacte formaat is deze pomp zeer geschikt voor kleinere ruimtes en wordt hij gebruikt voor bijvoorbeeld drukverhoging in waterleidingen, als watervoorziening (bijvoorbeeld regenwater gebruik voor toilet) of beregeningssysteem voor gazons of beplanting.

Booster Silent

De DAB hydrofoorpomp Booster Silent is de meeste geruisarme meercellige zelfaanzuigende hydrofoorpomp. Hij is uitermate geschikt voor huishoudelijke bevoorrading van regenwater (huis en tuin) en dankzij het reservoir zal de pomp niet continu aanslaan bij waterbehoefte. Dit scheelt in energieverbruik.

DAB hydrofoorpomp kopen bij Engeldot

Een DAB hydrofoorpomp staat voor innovatie, kwaliteit en efficiëntie. Daarbij komt dat de DAB hydrofoorpompen gebruiksgemakkelijk zijn en dus makkelijk toepasbaar voor gebruik in en om huis. Een DAB hydrofoorpomp kopen doet u eenvoudig online bij Engeldot. Wij hebben verschillende DAB pompen in ons assortiment, bijvoorbeeld de DAB zelfaanzuigende pompen en de DAB dompelpompen. De DAB hydrofoorpompen kopen doe je bij Engeldot. Heeft u vragen over uw bestelling of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact met ons op.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.