Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Circulatiepomp

CV pomp kopen? Dan bent u bij Engeldot aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we verschillende CV-pompen opgenomen. Deze categorie hebben we onderverdeeld in centrifugaalpompen en circulatiepompen. Deze pompen worden dan ook gebruikt bij verwarmingssystemen of koelsystemen. Wilt u weten welke pomp geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Lees meer...
Minder...


Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

CV pompen voor huishoudelijk of licht industrieel gebruik

De CV pomp wordt in de volksmond ook wel circulatiepomp genoemd. Deze pomp zorgt ervoor dat de verwarmingssystemen voorzien worden van (warm) water. De circulatiepomp wordt dan ook gebruikt in centrale verwarmings- of koelsystemen. Het is eigenlijk een centrifugaalpomp die zorgt voor het transporteren van het water door de installatie. In cv-installaties laat de pomp het water via de leidingen circuleren door de ketel en de radiatoren. De pomp pompt dus het water van de CV ketel naar de radiatoren en zorgt ervoor dat het afgekoelde water weer terug gepompt wordt om weer opnieuw opgewarmd te worden. Het kan zo zijn dat in een niet goed werkende installatie de cv pomp vervangen moet worden. In dat geval kunt u de cv pomp kopen in onze webshop.

Verschillende uitvoeringen CV pompen

CV pompen zijn er in verschillende uitvoeringen. In onze webshop kunt u dan ook Circulatie en inline pompen kopen, maar ook hebben we centrifugaalpompen voor de CV te koop. Elke CV pomp heeft zijn eigen specificaties. Welke pomp u gaat gebruiken voor uw centrale verwarming of koelsysteem is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u meer informatie over de verschillende CV-pompen die wij te koop aanbieden, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Energiezuinige CV pompen

Een CV pomp draait altijd. Het is dan ook een grote energieverbruiker van het huishouden. De cv pompen of circulatiepompen van tegenwoordig zijn zeer energiezuinig. Deze pompen zijn voorzien van een geintegreerde frequentieregelaar, zodat de cv pomp niet vast zit aan een bepaald aantal snelheden. Daarmee bespaart u op uw energierekening.

CV pomp kopen bij Engeldot

Wilt u uw cv-pomp vervangen of is uw cv circulatiepomp kapot en bent u toe aan een nieuwe pomp? Dan heeft Engeldot verschillende circulatiepompen of centrifugaal pompen in het assortiment beschikbaar. Een nieuwe CV pomp kopen is eenvoudig in onze webshop. Heeft u toch nog vragen over de verschillende pompen? Dan staat onze klantenservice voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.