Diameter
Lengte
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Garantie
Materiaal
Volt
Aansluiting
Max. medium temperatuur
Opstelling
Toepasbaar in medium
Gewicht
Max. Werkdruk
Capp. m3/uur
Mwk
Ampère
Kw
Loader

DAB Bronpomp

Op zoek naar DAB bronpompen? In de webshop van Engeldot vindt u verschillende modellen DAB bronpompen. DAB onderscheidt zich van de andere bronpompen vanwege zijn innovatieve, efficiënte en kwalitatieve karakter. Wanneer u een DAB bronpomp gaat kopen, zit u dan ook zeker goed.

Bronpompen

Een bronpomp is een waterpomp, die in het water geplaatst dient te worden. Van daaruit wordt het water aangezogen en naar de persuitgang gestuurd. De DAB bronpomp wordt gebruikt bij een diep waterpeil (meer dan 8 meter). Het grote voordeel van een bronpomp is dat er geen aanzuigproblemen zijn, ook niet bij een laag waterpeil. Tevens is er geen geluidsoverlast, neemt de pomp geen extra plaats in en staat deze niet in het zicht, omdat de pomp tot diep in de grond zit. Bronpompen worden veelal gebruikt voor het oppompen van grondwater dat daarna gebruikt kan worden voor al het watergebruik in en om de woning. De DAB bronpomp gaat verder waar andere DAB zelfaanzuigende pompen het laten afweten, daardoor is deze pomp uitermate geschikt voor diepere waterbronnen (dieper dan 8 meter).

Verschillende DAB Bronpompen

In onze webshop vindt u verschillende bronpompen van DAB. Welke DAB bronpomp het meest geschikt is voor u, is uiteraard afhankelijk van uw situatie. Daarbij kunt u kijken naar de diepte, breedte van de bron en het is afhankelijk van hoeveel druk u nodig heeft. De DAB bronpompen worden veelal gebruikt voor het oppompen van grondwater dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld drinkwater, beregeningssystemen en brandbestrijding. Waar de DAB Centrifugaalpomp een maximale aanzuigdiepte heeft van 9 meter, heeft de DAB bronpomp de mogelijkheid om ook dieper gelegen water aan te zuigen.

DAB Bronpomp: innovatie, efficiëntie en kwaliteit

Kenners kiezen vaak voor DAB. De DAB bronpomp is dan ook een gewilde waterpomp. DAB Water Technology staat al sinds 1975 wereldwijd bekend om haar uitmuntende techniek, hoogwaardige kwaliteit en innovatie rondom waterpompen. DAB speelt in op de stijgende en veranderende vraag uit de markt en is daarmee door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste producenten op het gebied van elektronische pompen en pompsystemen ter wereld. Ook voor bronpompen kies je daarom voor DAB

DAB Bronpomp kopen bij Engeldot

Met verschillende bronpompen van DAB in ons assortiment, is het zeer waarschijnlijk dat u een geschikte DAB bronpomp kopen kunt. Op zoek naar andere DAB pompen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een DAB Automatische pomp. Heeft u nog vragen over de bronpompen van DAB of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.