Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Sproeiers

Of je nu over een grote of over een kleine tuin beschikt, een sproeier komt altijd van pas wanneer er groen te vinden is. Bij Engeldot hebben wij een ruim assortiment aan sproeiers, waardoor er altijd één tussen zit voor jouw tuin.Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

De ultieme sproeiers voor iedere tuinEen sproeier in de tuin zorgt voor een ultieme beregening van de hele tuin.

Zelf de tuin bewateren met een gieter gaat in een kleine tuin met een paar planten misschien nog wel, maar met een grotere tuin of erf vraagt dat toch om een heleboel tijd en fysieke inspanning. Een sproeier in de tuin plaatsen is daarom de ultieme uitkomst en zorgt er bovendien ook voor dat je tuin of erf gelijkmatig besproeid wordt. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken of je planten wel voldoende water krijgen. Zeker niet wanneer de sproeier wordt aangesloten op een beregeningspomp met beregeningscomputer. Hierdoor kun je de sproeiers in de tuin automatisch laten starten en stoppen.

Ons assortiment sproeiers

Bij Engeldot zijn wij expert op het gebied van beregening sproeiers. Wij hebben dan ook een ruim assortiment als het op de sproeier aankomt. Je hebt bij ons keuze uit verschillende soorten en materialen, waardoor je altijd de perfecte sproeier voor jouw tuin vindt bij ons. Ons assortiment is opgedeeld in verschillende categorieën, waardoor je gemakkelijker bij de juiste sproeier uitkomt. Zo hebben wij de volgende categorieën:

  • Messing sproeiers: Een messing sproeier heeft een mooie bronzen kleur en komt in meerdere soorten en maten. Het materiaal is bestand tegen de verschillende weersomstandigheden, waardoor het de perfecte basis voor een goede beregening vormt.
  • Lichtmetalen sproeiers: De lichtmetalen sproeiers zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Hierdoor zul je er voor lange tijd plezier van hebben en doen ze uitstekend hun werk.
  • Kunststof sproeiers: Deze sproeier is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het materiaal gaat lang mee en kan goed tegen de verschillende omstandigheden. Plaats ze in je tuin en je hoeft je geen zorgen meer te maken over de beregening.
  • Zwenksproeiers: Een zwenksproeier kan los in de tuin worden gezet wanneer het tijd is voor besproeiing. De sproeier sproeit de tuin in een soort van waaiervorm welke heen en weer gaat. Hierdoor wordt de hele tuin in zeer korte tijd beregend.
  • Pop-up sproeiers: Pop-up sproeiers worden verwerkt in de grond en kunnen op bediening boven komen en hun werk doen. Hierdoor merk je eigenlijk niet eens dat ze er zijn, maar zorgen ze wel voor groots resultaat.
  • Sproeier onderdelen: De sproeier onderdelen zorgen ervoor dat je niet gelijk een hele nieuwe sproeier voor je tuin hoeft te kopen wanneer er iets kapot gaat. De losse onderdelen zijn eenvoudig te vervangen voor nieuwe en daarmee werkt je sproeier weer als vanouds.

Sproeier kopen bij EngeldotEen sproeier kopen bij Engeldot ontzorgt je van je beregening van je tuin.

Bij Engeldot weten wij alles over beregening en hoe jij jouw tuin het beste kunt beregenen. Dit is dan ook de plek om jouw nieuwe beregeningssproeiers te kopen. Wij beschikken over een ruim assortiment waardoor er altijd een sproeier tussen zit die perfect bij jouw tuin past. Weet je niet zeker welke sproeiers voor jouw tuin handig zijn om te kopen? Dan helpen wij je graag bij het maken van die keuze. Wij kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten en luisteren aandachtig naar jouw wensen. Het bestellen van de sproeiers voor beregening kan via onze webshop, maar ook via mail of telefoon. En wil je de sproeiers eerst in het echt zien voor je ze koopt, dan ben je ook van harte welkom bij één van onze vestigingen in Aalten of Zuidwolde. Hier helpen onze medewerkers je graag verder.

Meer informatie

Heb je vragen over onze sproeiers in de tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via mail en telefoon, maar je mag ook altijd langskomen in onze fysieke winkel. Wij staan voor je klaar bij je keuze voor jouw nieuwe sproeier in de tuin.