Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

terug naar overzicht

Pompput laten aanleggen

Loopt jouw erf na iedere regenbui vol met water of merk je dat de afvoer van het water op jouw grond lastig is? Dan kan het zijn dat je te ver van het rioolnet afwoont. Een pompput laten aanleggen die door Engeldot op maat gemaakt is, biedt hiervoor de oplossing. De pompput wordt volledig afgestemd op jouw situatie en zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van nare luchtjes en overtollig water.


Waarom pompputten aan laten leggen?

  • Afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Optimale plaatsing van de pompput
  • Geen stankproblemen en wateroverlast meer
  • Snel zelf aangelegd en klaar voor gebruik
  • Woningen die verder van het rioolnet afstaan, worden op deze manier goed verbonden
  • De pompputten zijn divers in de toepassingen

Problemen met water afvoeren

Wanneer je wat verder van het riool af woont of op een niet al te gunstige positie tot het rioolnet, dan kun je te maken krijgen met het feit dat je water niet goed weg kan stromen. Sterker nog, het kan zelfs voorkomen dat er water omhoog komt. Hierdoor kun je last krijgen van nare luchtjes en plassen water op je erf. Wanneer je hier te lang mee blijft zitten, worden de vervelende gevolgen alleen maar erger en kan het zijn dat je niet meer fijn woont.

Een pompput plaatsen kan hierbij de oplossing zijn, maar het plaatsen ervan vraagt om enig expertise. De locatie van de pomp en het juist aansluiten op jouw leidingen en het rioolnet is namelijk van groot belang. Alleen wanneer de pomp op de juiste manier en de juiste plek is aangesloten profiteer je van het beste resultaat.

 Een pompput plaatsen is geschikt voor woningen die verder van het rioolnet staan.

De oplossing: pompputten plaatsen

Het zelf plaatsen van één of meerdere pompputten kan een flinke klus zijn. Zeker wanneer je niet voldoende kennis hebt van wat er allemaal bij komt kijken. De juiste locatie is één ding, maar ook het aansluiten met de juiste leidingen is erg belangrijk. Wanneer je hier zelf niet uitkomt, dan kunnen wij je in contact brengen met een installateur. Wij maken de pompput op maat zodat de installatie eenvoudig gepleegd kan worden.

Pompputten voor diverse toepassingen

Pompputten zijn erg divers en kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden:

  • Particulier: Pompputten worden veelal gebruikt bij particulieren die te ver van het hoofdriool afwonen. Door een pompput te gebruiken kan de woning alsnog goed worden aangesloten op het rioolnet en heeft het water een goede doorstroom.
  • Industrieel afvalwater: In de industrie kunnen pompputten worden ingezet om het afvalwater af te voeren. Dit wordt meestal gedaan met zogenoemde verzamelputten.

Hoe worden pompputten aangelegd?

Wanneer je besluit een pompput te bestellen bij Engeldot, dan staan wij uiteraard direct voor je klaar. Wij willen immers ook dat jouw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Samen brengen we de situatie in kaart, dit kan zowel telefonisch als op locatie. Vervolgens berekenen wij de benodigde pompcapaciteit en de diameter van de put en stellen wij een vrijblijvende prijsopgave op. Wanneer je akkoord gaat met deze prijsopgave, starten wij met de voormontage van de put. Wij zorgen ervoor dat de pompput kant-en-klaar wordt geleverd, zodat deze eenvoudig te plaatsen is. Wil je de pompput zelf plaatsen? Dan begeleiden we je bij het proces, maar je kunt er ook voor kiezen om de klus uit handen te geven aan één van onze uitvoerders. Wij zorgen er dan voor dat je in contact wordt gebracht met een installateur. Hierdoor weet je zeker dat de klus met veel expertise wordt uitgevoerd en hoef je er zelf niet meer naar om te kijken.

Een pompput plaatsen is met de voorbereidende montage van Engeldot eenvoudig te realiseren.

Pompput laten plaatsen?

Pompputten zorgen ervoor dat de doorstroming van water op ieder erf goed kan verlopen. Hierdoor heb je geen last meer van nare luchtjes of overtollig afvalwater en regenwater. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.


Over Engeldot

Engeldot heeft veel kennis en ervaring op het gebied van pompputten en helpt je dan ook graag bij het oplossen van jouw waterprobleem. Binnen ons assortiment vind je dan ook verschillende soorten pompputten. Wij helpen je graag de juiste voor jouw situatie te vinden en stellen samen met jou een plan op. Naast pompputten op maat maken helpen wij je ook graag bij de agrarische ongemakken. Denk hierbij aan het oplossen van hittestress bij koeien, maar ook aan roosterbevochtiging voor de stallen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Wij staan je graag te woord!