Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Assortiment Engeldot.

Welkom bij Engeldot Pomp- en leidingsystemen, uw totaal leverancier van kwaliteits-producten en advies op maat. Met onze kennis en kunde zijn wij uw betrouwbare adviseur voor vele producten en projecten. Service en dienstverlening staat bij ons voorop. Met onze transparante en open cultuur zijn wij ook voor kleinere bedrijven en particulieren eenvoudig toegankelijk.


Onze producten

Onze producten zijn makkelijk af te halen bij onze verkoopbalies op diverse locaties in Nederland of eenvoudig per telefoon, e-mail of webshop te bestellen. Engeldot biedt verschillende producten zoals pompen, slangen, koppelingen, verlichting, installatiematerialen en ook producten voor beregening, riolering, regenwater, drainage en beregening. Bij ons kunt u producten kopen van zeer hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar met een persoonlijk advies.

Waarom Engeldot?

Engeldot levert een breed assortiment kwaliteitsartikelen, veelal uit voorraad. We zijn een gespecialiseerd en dienstverlenend bedrijf. Met onze specifieke kennis en kunde kunt u als klant altijd op ons rekenen. Een betrouwbare partner voor de lange termijn!