Loader

Bronpomp

Bent u op zoek naar een sterke bronpomp? Dan bent u bij Engeldot aan het juiste adres. Het assortiment van Engeldot bevat krachtige bronpompen van hoge kwaliteit. Welke pomp het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw situatie. Twijfelt u over uw keuze of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op. Al onze medewerkers kunnen u uitgebreid informeren en adviseren. Wij staan u graag te woord.

Wat is een bronpomp

Een bronpomp is een krachtige waterpomp die in het water geplaatst wordt. Bronpompen worden toegepast als het waterpeil zo diep is dat een centrifugaalpomp of een dompelpomp het water niet meer kan opvoeren. Dit geldt voor een diepte vanaf 8 meter. De bronpomp zuigt het water aan en stuurt het naar de persuitgang. Een bronpomp heeft geen aanzuigproblemen, zelfs niet bij een laag waterpeil, en veroorzaakt bovendien geen geluidsoverlast. Omdat de pomp vaak diep in de grond zit, staan ze niet in het zicht en nemen ze extra ruimte in. Bronpompen worden vaak gebruikt voor het omhoog pompen van grondwater, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor omhoog pompen van water uit waterputten, waterbassins en watertanks.

De juiste bronpomp voor uw situatie

Het assortiment van Engeldot bevat diverse bronpompen. Zo kunnen wij voor alle situaties een passende bronpomp bieden. De pompen in ons assortiment zijn geschikt voor particulier gebruik maar kunnen ook gebruikt worden in de industriële en/of agrarische sector. Bent u op zoek naar een sterke pomp voor de beregening van uw tuin of terrein of bent u op zoek naar een krachtige pomp die een geheel irrigatiesysteem kan aansturen? Dan is een bronpomp de juiste keuze. Let bij een bronpomp bestellen goed op de diepte en breedte van de bron en hoeveel druk u nodig heeft. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bronpomp voldoende capaciteit heeft. Twijfelt u welke bronpomp het meest geschikt is voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. Onze vakbekwame medewerkers staan u graag te woord.

De toepassingen van bronpompen

De bronpompen van Engeldot zijn gemakkelijk te installeren en hebben een hoge gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor allerlei situaties. Zo kunnen ze gebruikt worden om water uit kelders, vaten, vijvers en andere bronnen te pompen. Daarnaast zijn ze geschikt voor andere situaties waarbij hoge drukken nodig zijn. De bronpompen zijn geschikt voor bronwater en regenwater. Wilt u een bronpomp kopen maar twijfelt u of deze krachtig genoeg is? De opvoerhoogte geeft aan hoeveel water de pomp omhoog kan pompen. Vanaf 8 á 9 meter is het aan te raden om een bronpomp te gebruiken, omdat een centrifugaalpomp dan niet meer krachtig genoeg is.

Bronpompen kopen

Bronpompen bestellen doet u eenvoudig en snel bij Engeldot.nl. Ons ruime assortiment bevat een passende bronpomp voor alle situaties. Tevens kunt u bij ons terecht voor beregeningspompen, olie- en dieselpompen, CV pompen en DAB pompen. Heeft u vragen over onze bronpompen of andere pompen, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij staan u graag te woord.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.