Type
Aansluiting
Hoogte
Max. Werkdruk
Capp. m3/uur
Inhoud
Motor
Loader

Beregeningspomp met Benzinemotor

Waterpomp met brandstofmotor kopen? In het assortiment van Engeldot vindt u verschillende waterpompen op benzine. Deze benzinepompen zijn zeer geschikt voor het overhevelen van water en worden gebruikt voor het aan- en afvoeren van water, riolering en drainage in verschillende industrieën.

Verschillende waterpompen op benzine

In het assortiment van Engeldot vindt u verschillende waterpompen met brandstofmotor. Deze waterpompen draaien allemaal op benzine. Het grote voordeel hiervan is dat u niet over een stroompunt hoeft te beschikken om deze beregeningspompen te laten draaien. Deze door brandstof aangedreven waterpompen zijn dan ook ideaal voor het gebruik bij mobiele toepassingen en het zwaardere pompwerk. In ons assortiment vindt u onder andere een Benzinepomp met 2-takt motor. De prijs van deze pomp ligt wat lager dan die van de van de 4-takt-motoren benzinepompen. Het maximaal vermogen zit op 1,6 pK. In ons assortiment hebben we een tweetal waterpompen benzine met 4-takt motor opgenomen. De Benzinepomp met 4-takt motor, 30 meter opvoerhoogte is geschikt voor zwaarder werk, tot maximaal 30 meter opvoerhoogte. Bent u op zoek naar een benzinemotor die tot 80 meter water kan opvoeren, dan hebben wij de Benzinepomp met 4-takt motor, 55 tot 80 meter opvoerhoogte in ons assortiment voor u. Met een maximaal vermogen van 6,5 pK is deze zeker geschikt voor het zware werk.

Toepassingen waterpomp op benzine

De waterpompen met brandstofmotor worden aangedreven door benzine. De waterpomp op benzine is dan ook een zelfaanzuigende pomp welke dankzij de ingebouwde benzinemotor ook gebruikt kan worden in situaties waar geen elektriciteit aanwezig is. U kunt met deze waterpomp dan ook op elke plek direct aan de slag met het oppompen en overhevelen van water. De toepassingsgebieden waar de waterpomp met brandstofmotor gebruikt kan worden zijn bijvoorbeeld:

  • als beregeningspomp voor een groot erf zonder verdere voorzieningen
  • voor het wegpompen van water op grote stukken land, na bijvoorbeeld een overstroming
  • in situaties bij waterschaarste, waar in korte tijd veel water aangevoerd dient te worden

Waterpomp met brandstofmotor kopen bij Engeldot

Beregeningspomp met benzinemotor kopen? Dan kan dat op eenvoudige wijze online ijn onze webshop. Heeft u nog vragen over dit product of wilt u meer informatie over de waterpompen met brandstofmotor? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u uitstekend adviseren en helpen u graag verder.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.