Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Tyleen & hulpstukken voor beregening

Op zoek naar een betrouwbare leverancier voor tyleen voor beregening? Dan ben je bij Engeldot aan het juiste adres. Bij Engeldot ben je verzekerd van eerlijke prijzen, persoonlijk contact en een snelle levering. Door groot in te kopen bij de fabrikant kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen tyleen, ofwel polyetheen, leveren. Onze specialisten staan altijd voor je klaar voor vrijblijvend advies voor jouw project. Dankzij ons grote voorraad en eigen transportservice kunnen wij grote hoeveelheden snel en vaak kosteloos op locatie afleveren. Maak jij in je werkzaamheden regelmatig gebruik van tyleen? Neem dan contact met ons op voor prijsafspraken.

Lees meer...
Minder...

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

230380 tyleen ongekeurd web.jpgWat is tyleen?

Tyleen is een materiaal dat veel gebruikt wordt voor het vervoer van water en gas. De naam tyleen is een afkorting van polyetheen. Polyetheen is het meest gebruikte materiaal ter wereld en dat is niet voor niks. Het materiaal is erg flexibel in gebruik voor verschillende doeleinden, waaronder beregening. Daarnaast kan het materiaal goed omgaan met verschillende temperaturen en is het goed bestand tegen de druk van het water. Tyleen voor beregening is te herkennen aan een blauwe kleur slang. Wanneer de slang een andere kleur heeft dan heeft deze een ander doeleind.

Tuinberegening met tyleen producten

Bij Engeldot hebben we een ruim assortiment aan producten voor beregening met tyleen. In combinatie met een goede beregeningspomp kan jouw beregeningssysteem helemaal compleet worden gemaakt.

 • Tyleenslang: Tyleenslangen worden gebruikt om de bron te verbinden met het doel. Het water kan hier doorheen stromen en zo bij het doel terechtkomen. De waterslang voor drinkwater is te herkennen aan de blauwe streep op de buis. De slangen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diameters. Hierdoor vind je precies de juiste uitvoering voor jouw situatie.
 • Tyleen koppelingen: De koppelingen van tyleen kunnen worden gebruikt om meerdere tyleenslangen aan elkaar te koppelen. Hierdoor kun je het beregeningsbeleid nog groter maken. Tevens kun je hierdoor vanuit één waterbron meerdere plekken bewateren door de koppeling als een splitsing te gebruiken.
 • Tyleen kogelkranen: Met tyleen kogelkranen zorg je ervoor dat je het watersysteem kunt regelen. De kraan kan namelijk open en dicht worden gedraaid. Hierdoor wordt de doorstroming geregeld.
 • Tyleen buisklemmen: Buisklemmen maken het mogelijk om de tyleenslangen te bevestigen aan een ander oppervlak. Hierdoor kunnen de slangen mooi en netjes worden vastgezet.

Bij Engeldot vinden wij het erg belangrijk dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, daarom vind je bij ons enkel producten van hoge kwaliteit welke lang mee gaan.

De voordelen van tyleen voor de tuinberegening

 • Tyleen tuinberegening is verkrijgbaar in harde en zachte vorm
 • Het materiaal is erg geschikt voor een optimale beregeningsinstallatie
 • De buitenkant van de slang maakt duidelijk om wat voor leiding het gaat
 • Tyleenslangen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diameters
 • Bij Engeldot koop je tyleen voor beregening van hoge kwaliteit

  Producten van tyleen voor tuinberegening kopen doe je bij Engeldot.

Tyleen voor beregening kopen bij Engeldot

Wanneer je op zoek bent naar tyleen voor beregening, dan ben je bij technische groothandel Engeldot aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een goede beregening met tyleen. Met onze brede kennis en expertise van tuinberegening kunnen wij je uitstekend helpen aan de juiste producten. Bestel de producten voor tyleen tuinberegening online en je ontvangt je bestelling binnen enkele dagen al in huis. Je bestelling liever afhalen? Dat kan ook bij één van onze vestigingen in Aalten of Zuidwolde. Hier kun je tevens al je vragen stellen aan onze medewerkers of advies vragen over de verschillende producten.

Wordt klant van onze beregening groothandel

Binnen onze beregening groothandel hebben wij een ruim assortiment en een ruime voorraad aan producten. Dankzij deze ruime voorraad kunnen wij snel leveren. Als klant van onze groothandel profiteer je van extra voordelen, zoals 10 tot 40% korting op vrijwel al onze producten.

Contact, informatie & advies

Heb je vragen over het gebruik van tyleen voor beregening? Of over onze tyleen producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en proberen je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Je kunt ons bellen of mailen, maar je bent ook van harte welkom om langs te komen in één van onze winkels. Hier staan onze medewerkers voor je klaar om je verder te helpen.