Loader

Garantie en Reparatie

Wat mag u van ons verwachten ?
Engeldot Pomp- en Leidingsystemen biedt de beste kwaliteit en constant scherpe prijzen. Toch kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet perfect is of dat kapot gaat nadat u dit in gebruik hebt genomen. Vaak vind u voor kleinere problemen een oplossing in de handleiding van het artikel of op de website van de fabrikant/het merk.
 
Vind u in de gebruiksaanwijzing geen oplossing, dan kunt u uiteraard contact opnemen met per e-mail of telefoonnummer 085 - 487 46 04. Voor een snelle afhandeling vragen wij u de artikelgegevens bij de hand te houden. We kijken natuurlijk of de garantiebepalingen op uw artikelen en situatie van toepassing zijn en zorgen samen met  u voor een passende oplossing.

Buiten de zichttermijn
Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de algemene voorwaarden en houden er rekening of het een gegronde klacht is.

Fabrikanten geven fabrieksgarantie op hun producten. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie vind u terug in de gebruiksaanwijzing van het artikel.
Wij helpen u graag om het af te handelen met de fabrikant.

Na de (fabrieks)garantietermijn
Zodra je een artikelklacht bij ons meldt, bekijken wij of er garantie van toepassing is en wat een passende oplossing voor het probleem is. Maar ook na afloop van de (fabrieks)garantietermijn kunt u met een gegronde klacht bij ons terecht. We zorgen samen met  u voor een passende oplossing. Indien het redelijk is om een deel van de kosten door te berekenen, dan informeren wij u hier vooraf over.

Gegronde klacht
De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:
•beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
•onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
•normale slijtage en/of
•beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Garantiebepalingen DAB®
In dit document kunt u de garantiebepalingen van alle producten en/of artikelen en toebehoren van DAB®.