Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Hunter Beregening

Een droge tuin is een dorre tuin. Zeker als de zomers droog zijn en het water maar op zich laat wachten, is het soms belangrijk om het water dan maar zelf aan te vullen. Dit kan natuurlijk met de tuinslang, maar het aanleggen van een goede beregening is niet alleen doeltreffender, het is ook nog eens een zeer duurzame oplossing. En voor de beste onderdelen van zo’n beregeningsinstallatie, kijk je naar Hunter beregening. De verschillende producten van Hunter zorgen ervoor dat je straks zorgeloos van je tuinberegening kan genieten.

Lees meer...
Minder...

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Hunter zorgt voor beregening van hoge kwaliteit

Een beregeningsinstallatie staat en valt natuurlijk met de kwaliteit van de verschillende onderdelen. Beregeningspompen moeten gedurende een lange periode flink wat water kunnen oppompen en de sproeiers moeten dit water goed kunnen verdelen over de tuin - ook als ze al een tijdje meegaan. Daarom zijn de producten van Hunter zo geschikt voor het aanleggen van een complete en duurzame beregeningsinstallatie. Het complete aanbod van Hunter beregening zorgt ervoor dat je al je producten goed op elkaar aan kan laten sluiten, zodat alles prima bij elkaar past.

Hunter sproeiers

Sproeiers zijn vitale onderdelen van de beregeningsinstallatie. Zij verdelen het water immers over de planten. Hoeveel Hunter sproeiers en Hunter sproeikoppen je nodig hebt, hangt helemaal af van de grootte van je tuin; kleine tuinen kunnen toe met een paar sproeiers van Hunter, terwijl er in grote tuinen echt een plan moet worden gemaakt waarin staat uit hoeveel zones de tuin bestaat en hoeveel sproeiers ervoor nodig zijn om de zones van voldoende water te voorzien. Hunter tuinberegening heeft tuinsproeiers nodig die van hoge kwaliteit zijn en lang meegaan. Gelukkig is dat precies wat je krijgt.

Hunter beregeningscomputerHunter beregening kan uitgerust worden met een beregeningscomputer.

De tijden dat je je Hunter beregening zelf moet aansturen zijn voorbij. Dankzij de Hunter beregeningscomputer kan je de beregening vooraf helemaal zelf instellen en heb je er daarna geen omkijken meer naar. Door de beregeningscomputer te koppelen aan je WIFI, houdt hij rekening met de weersverwachtingen. Factoren als neerslag en wind worden meegenomen in de instellingen, zodat je niet eens thuis hoeft te zijn om er zeker van te zijn dat je planten precies krijgen wat ze nodig hebben. Dit alles maakt de beregening zuinig en geeft je duidelijk inzicht in hoeveel water er precies is verbruikt. Hiermee is je Hunter tuinberegening helemaal compleet.

Hunter sensor

Een Hunter sensor geeft Hunter beregening informatie die nodig is om voor de juiste hoeveelheid water te zorgen. Er zijn sensoren die de wind in de gaten houden, maar ook sensoren die zich juist bezighouden met de regen. Immers; als er regen valt kan de beregening even stilgelegd worden. Dit scheelt water en maakt het hele proces een stuk duurzamer. Sensoren van Hunter zorgen ervoor dat je helemaal afgestemd bent op de weerssituatie en dat je nooit meer water verbruikt dan strikt noodzakelijk.

Overige onderdelen voor Hunter beregening

Hunter tuinberegening bestaat dus uit vele onderdelen. Ook het Hunter aansluitmateriaal, de Hunter sleutel en de magneetkraan vormen een uitstekende toevoeging op je Hunter tuinberegening. En zorg je ervoor dat de hele installatie bestaat uit producten van dezelfde aanbieder, dan zal je zien dat de onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd en dat de installatie zodoende optimaal werkt.

Beregening van Hunter houdt je tuin in optimale staat

Omdat lang niet elke zomer voldoende regen biedt om je tuin helemaal gezond te houden, is het belangrijk dat je hier zelf ook de nodige zorg voor draagt. Planten en gewassen hebben regelmatig voeding nodig en met Hunter tuinberegening kan je ze dit uitstekend bieden. En met een combinatie van alle producten van deze fabrikant, heb je straks een beregening die jarenlang meegaat en waar je, dankzij alle moderne hulpmiddelen, blind op kan vertrouwen.

Hunter beregening kopen bij groothandel Engeldot

Engeldot is groothandel in beregening producten en je kunt bij ons dan ook alles vinden wat je nodig hebt op dit vlak. Als klant van onze groothandel profiteer je van extra voordelen. Je kunt hierbij denken aan extra korting op vrijwel al onze producten, maar ook op het eenvoudig beheren van al je bestellingen.

Bestel je bij onze groothandel, dan hoef je nooit lang te wachten op je producten. We beschikken over een ruime eigen voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

Vragen, contact en advies

Heb je vragen over Hunter beregening, of over de verschillende producten die je kan gebruiken om het proces volledig te stroomlijnen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij hebben vele experts in dienst, die je uitstekend van dienst kunnen zijn en precies kunnen uitleggen wat de voordelen zijn van de verschillende producten en onderdelen. En wil je weten hoe je de de beregening het beste kan toepassen en waar je op moet letten bij het installeren? Ook dan helpen onze medewerkers je graag op weg, zodat je zeker weet dat je straks het maximale haalt uit je Hunter tuinberegening. Aarzel niet en neem contact met ons op!