Lengte
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Volt
Aansluiting
Isolatieklasse
Opstelling
Capp. m3/uur
Motor
Mwk
Ampère
Kw
Loader

DAB Meertrapspomp

DAB Meertrapspomp

DAB Meertrapspomp kopen? In onze webshop hebben wij een uitgebreid assortiment aan DAB pompen. DAB staat bekend om zijn solide kwaliteit en lange levensduur. Innovatie, kwaliteit en efficiëntie kenmerken deze meertrapspompen.

Wat zijn meertrapspompen?

Meertrapspompen zijn centrifugaalpompen met meerdere waaiers. Dit is een variatie op de enkeltraps of enkelwaaier centrifugaal pomp. Een meertrapspomp is met name bedoeld voor installaties waarbij vloeistof met hoge druk door een systeem gepompt dient te worden en grote afstanden dient te overbruggen. Er zijn horizontale meertrapspompen en verticale meertrapspompen.

Horizontale DAB Meertrapspompen

De horizontale meertrapspompen van DAB kennen een uiterst stille werking en zijn uitermate geschikt voor toepassingen in en rondom de woning voor bijvoorbeeld waterbevoorrading en drukverhoging, irrigatie van moestuinen en siertuinen en verplaatsing van water in het algemeen.

Verticale meertrapspompen van DAB

De verticale DAB Meertrapspompen zijn centrifugaal pompen met meerdere waaiers. Door het gebruik van meerdere waaiers en zijn zeer geschikt voor het opvoeren van water. U zit deze pompen dan ook vaak in drukverhogende installaties in bijvoorbeeld flatgebouwen en bij industriële en commerciële activiteiten.

DAB Meertrapspomp kopen bij Engeldot

Een meertrapspomp van DAB kopen kan de uitkomst bieden wanneer u de druk dient op te bouwen. Waar bij een enkeltraps of enkelwaaier centrifugaalpomp de vloeistof direct wordt doorgepompt, wordt de druk bij een meertrapspomp van DAB juist opgevoerd. Bij installaties waarbij vloeistof met hoge druk door het systeem gepompt moeten worden en waar grote afstanden overbrugd dienen te worden, biedt de DAB Meertrapspomp dan ook de uitkomst. In de webshop van Engeldot vindt u verschillende meertrapspompen van DAB. Daarnaast hebben we ook andere DAB pompen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de DAB hydrofoorpomp, de DAB circulatiepomp en de DAB vijverpompen. Zo vindt u in onze webshop altijd een geschikte waterpomp voor uw klus. Heeft u nog vragen over de verschillende producten van DAB of wilt u weten welke DAB meertrapspomp geschikt is voor uw klus? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u deskundig te woord en helpen u graag verder.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.