Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

DAB Vijverpomp

Voor DAB Vijverpompen bent u bij Engeldot aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan vijverpompen van DAB, zowel dompelpompen als beluchtingspompen. Het Italiaanse merk DAB staat voor kwaliteit en innovatie. Door de DAB vijverpomp te kopen, bent u dan ook verzekerd van een solide pomp met lange levensduur.


Sortering 
Prijsweergave
DAB® Beluchtingspompen, type NOVAIR
€ 347,68excl. btw
Magazijn Zuidwolde
Op voorraad
Magazijn Aalten
Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Verschillende vijverpompen van DAB

In onze webshop hebben we verschillende vijverpompen van DAB te koop. Zo hebben we dompelpompen, welke direct werkt wanneer deze in de vijver wordt geplaatst. Door de aanzuiging aan de onderzijde van de pomp wordt het water de DAB vijverpomp ingezogen en via een slang weggepompt naar bijvoorbeeld een filter of waterval. Het grote voordeel van deze vijverpompen is dat er geen ingewikkelde installaties aan vooraf gaan. Naast de DAB dompelpompen vindt u in deze categorie tevens de DAB beluchtingspomp. Met deze DAB vijverpomp zorgt u voor extra zuurstof in uw vijver. Het is belangrijk dat uw vijver in beweging is. Waterbeweging zorgt immers voor extra zuurstof in het water.

DAB Dompelpompen Novapond

De DAB vijverpompen Novapond zijn dompelpompen, die speciaal ontworpen zijn voor de recirculatie van water in vijvers en voor het maken van watervallen en fonteinen. Ze zijn geschikt voor het verpompen van zuiver water met vaste deeltjes met een maximale diameter van 10 mm. Deze DAB vijverpompen zijn geschikt voor een continue werking en kunnen zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd worden.

DAB Dompelpompen Ninphaea

DAB vijverpompen zijn er in verschillende uitvoeringen. Speciaal voor vijvers, fonteinen en slijtvaste bassins ontwikkelde DAB een serie vijverpompen genaamd Ninphaea. Deze dompelpompen zijn voorzien van keramiek componenten met anti-slijtage kenmerken. Het grote voordeel van deze serie DAB vijverpompen is dat het onderhoud ervan wordt beperkt tot een minimum vanwege de dubbele gril filtering.

DAB Beluchtingspomp Novair

De vijverpomp van Dab type Novair, is een beluchtingspomp. Deze is speciaal ontworpen voor beluchting van afvalwater in kleine zuiveringssystemen. Maar ook voor het beluchten van vijvers en kweektanken bij viskwekerijen is deze DAB vijverpomp uitermate geschikt. Doordat het water in uw vijver steeds in beweging is dankzij de beluchtingspomp, zorgt deze voor extra zuurstof in het water. En dat is goed voor uw vissen en uw planten.

DAB Vijverpomp kopen

De DAB vijverpompen zijn kwalitatief hoogwaardige pompen, welke uitvoerig in de fabriek getest worden. Pas na goedkeuring komen deze pompen te koop. DAB is dan ook een begrip op het gebied van waterpompen. Populariteit groeit steeds meer. Heeft u vragen over DAB pompen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere waterpompen van DAB. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een DAB Zoutwaterpomp of een DAB Zwembadpomp? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.