Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Sproeistatief

Met een beregeningsstatief (ook wel sproeistatief genoemd) kun je flexibel op iedere gewenste plek een sproeier plaatsen die gemakkelijk te plaatsen, verplaatsen en op te bergen is.
Lees meer...
Minder...

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Wil je een groot oppervlakte besproeien? Dan red je dat meestal niet zonder sproeistatief. Sproeistatieven zorgen ervoor dat het water verder reikt en de beregening van je tuin vereenvoudigd wordt. Bij Engeldot bestel je eenvoudig jouw sproeistatief, waarna je hem binnen enkele dagen al in huis hebt.

Ruim assortiment met verschillende soorten sproeistatieven

Met een beregeningsstatief, ook wel sproeistatief genoemd, kun je flexibel op iedere gewenste plek een sproeier plaatsen die gemakkelijk te plaatsen, verplaatsen en op te bergen is. Daarnaast kun je vanaf een hoger punt sproeien, waardoor het water verder reikt. Hierdoor kun je gemakkelijk een groter gedeelte van je tuin of grond besproeien en kun je rekenen op gelijkmatige besproeiing.

Beregeningsstatieven zijn er in verschillende uitvoeringen: de driepoot, insteekpen en de sproei slede zijn hier voorbeelden van. Bij technische groothandel Engeldot bieden we een ruim assortiment als het aankomt op de sproeistatieven. Hierdoor vind je altijd een beregeningsstatief dat bij jouw wensen aansluit!

De voordelen van een sproeistatief

  • Het beregenen van je tuin of grond wordt makkelijker
  • Het water van de sproeier reikt verder
  • Je kunt de sproeier op iedere gewenste plek plaatsen
  • De sproeier is eenvoudig in gebruik en makkelijk op te bergen

Hoe gebruik je het sproeistatief?

Een sproeistatief is erg eenvoudig in gebruik en er is dan ook niet veel uitleg voor nodig. Eerst zet je het statief op, veelal kun je dit doen door de poten uit te klappen. Daarna monteer je de sproeier en waterslang aan de buitendraad aansluiting en zet je de kraan aan.

Sproeistatief kopen bij groothandel Engeldot

Wanneer je op zoek bent naar producten voor de beregening van je tuin of grond, dan ben je bij beregening groothandel Engeldot aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan op dit gebied en je vindt bij ons dan ook eigenlijk alles wat je nodig hebt. Dankzij onze grote eigen voorraad, kunnen wij snel leveren, waardoor jij nooit lang op je bestelling hoeft te wachten.

Als klant van onze groothandel profiteer je van extra voordelen, zoals hoge kortingen op vrijwel al onze producten en de mogelijkheid tot staffelkortingen.

Contact, informatie & advies

Bij Engeldot staan we altijd voor je klaar om je te helpen, of dat nu online is, telefonisch of in één van onze winkels (in Aalten en Zuidwolde). Heb je vragen over sproeistatieven of over één van onze andere producten? Of wil je graag advies over de beregening in jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op.