Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Rainbird Beregening

Droge zomers kunnen ervoor zorgen dat je planten een gebrek aan voeding krijgen. Wie rekent op hemelwater, heeft in de laatste jaren regelmatig in de rats gezeten; de regen liet lang op zich wachten en dat ging ten koste van de kwaliteit van het leven in de tuin, of op het land. Om ervoor te zorgen dat je planten wel degelijk voldoende water krijgen - óók als het lang droog is - is Rainbird beregening een uitstekende oplossing. Rainbird maakt verschillende hoogwaardige producten, die allemaal bijdragen aan een uitstekende beregeningsinstallatie. En bij Engeldot hebben we al deze producten in ons assortiment, zodat je altijd bij ons terecht kan.

Lees meer...
Minder...

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

De voordelen van een beregeningsinstallatieRainbird beregening bestaat uit hoogwaardige producten.

Beregening is een ideale toevoeging aan je tuin. Het brengt je planten water wanneer dat nodig is en omdat ze veelvuldig gebruik maken van natuurlijke waterbronnen, is het ook nog eens een investering in duurzaamheid. Het water wordt door een beregeningspomp naar boven gehaald en vervolgens via de leidingen en sproeiers over de planten verspreid. En omdat elke tuin weer zijn eigen voorkeuren en wensen heeft, kan Rainbird beregening op allerlei manieren vorm krijgen. Van groot tot klein, van een relatief eenvoudige installatie, tot eentje die is aangesloten op een computer en zodoende volautomatisch werkt.

Beregening van Rainbird met de beste producten

Bij Engeldot heb je een ruime keuze uit verschillende Rainbird-producten, die stuk voor stuk hun bijdrage leveren aan een goede beregening van jouw tuin. Wij adviseren het gebruik van zoveel mogelijk producten van dezelfde fabrikant, omdat deze precies op elkaar afgestemd zijn en dus voor het beste resultaat zorgen. Op die manier werkt de complete beregeningsinstallatie optimaal en zul je zien dat je planten op het juiste moment de juiste hoeveelheid water ontvangen.

Rainbird pop-up sproeiers

De Rainbird pop-up sproeiers zijn keurig netjes verborgen, totdat het tijd is om het water over de planten te verdelen. Dan schieten ze omhoog, sproeien ze hun water en verdwijnen ze weer. Perfect voor de subtiel verborgen beregeningsinstallatie, die alleen zichtbaar is als het z’n werk moet doen.

Rainbird sproeikoppen

De Rainbird sproeikoppen komen in allerlei soorten en maten. Geschikt voor kleine tuinen, maar ook voor grotere oppervlakten, zoals golfbanen en sportvelden. Welke je kiest, hangt natuurlijk helemaal af van jouw persoonlijke wensen.

De Rainbird beregeningscomputer

Een Rainbird beregeningscomputer maakt een beregeningsinstallatie tot een moderne, volledig instelbare constructie. Met deze computers bepaal je helemaal zelf wanneer de planten gevoed worden en kun je zelfs rekening houden met de weersvoorspellingen. Want als het regent, hoeven de sproeiers natuurlijk niet aan te staan.

Rainbird aansluitmateriaal

Met Rainbird aansluitmateriaal breng je de verschillende onderdelen met elkaar in contact. Deze onderdelen passen uitstekend bij andere producten van Rainbird beregening en zijn zodoende het beste met elkaar te gebruiken.

Rainbird magneetkraan

Met een Rainbird magneetkraan zijn de verschillende sproeiers te activeren via de beregeningscomputer. Bij het activeren gaat een klepje open, dat ook weer dicht gaat als de sproeier genoeg heeft gedaan. Deze magneetkranen zijn bijzonder handig als je de Rainbird beregening zo zelfredzaam mogelijk wilt maken.

Kies het juiste materiaal voor jouw Rainbird beregening

Omdat we het bij Engeldot belangrijk vinden dat je wat te kiezen hebt, komen deze producten in verschillende varianten, zodat je altijd iets van jouw gading zult vinden. Of het nou gaat om sproeiers met een ver bereik, of een beregeningscomputer die de complete installatie volledig instelbaar maakt en zelfs rekening kan houden met de weersvoorspellingen, beregening van Rainbird maakt het allemaal mogelijk. En weet je niet helemaal zeker welke producten het beste bij jou wensen passen? Neem dan vooral contact met ons op; onze experts staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je altijd krijgt wat je nodig hebt.

Omdat we het bij technische groothandel Engeldot belangrijk vinden dat je wat te kiezen hebt, komen deze producten in verschillende varianten, zodat je altijd iets van jouw gading zult vinden. Of het nou gaat om sproeiers met een ver bereik, of een beregeningscomputer die de complete installatie volledig instelbaar maakt en zelfs rekening kan houden met de weersvoorspellingen, beregening van Rainbird maakt het allemaal mogelijk. En weet je niet helemaal zeker welke producten het beste bij jouw wensen passen? Neem dan vooral contact met ons op; onze experts staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je altijd krijgt wat je nodig hebt.

Agrarische groothandel Engeldot

Beregening komt niet alleen voor in tuinen, maar is ook een belangrijk onderdeel van de agrarische industrie. Als agrarische groothandel bieden wij een ruim assortiment aan producten die het agrarische leven vergemakkelijken. Wanneer je klant wordt bij onze groothandel kun je al je producten op één plek bestellen en profiteer je van extra voordelen, zoals hoge kortingen.

Contact, informatie en advies

Weet je niet zeker welke onderdelen je nodig hebt? Is het niet helemaal duidelijk waar jouw tuin het meeste baat bij heeft? Neem dan contact op met de experts van Engeldot. Zij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je van het juiste advies te voorzien. Op die manier weet je zeker dat je altijd de juiste producten in huis haalt en dat je planten straks kunnen profiteren van optimale beregening van Rainbird.