Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Watertimer / Kraancomputer

De slimme oplossing voor tuinberegening! Met een watertimer is het mogelijk om je tuin automatisch te beregenen, door middel van bluetooth. Het voordeel van een watertimer is dat deze aangesloten kan worden op je tuinslang, waardoor het niet nodig is om een heel beregeningssysteem te installeren. Met een watertimer bespaar je water, tijd en geld! Ons watertimer assortiment is breed, waardoor er altijd een geschikt model voor jou tussen zit.
Lees meer...
Minder...
Sortering
Claber watertimer type 8419 1 uitgang
€ 156,79per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Voor 12:00 besteld, morgen geleverd!
Claber watertimer type 8412 1 uitgang
€ 213,10per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Voor 12:00 besteld, morgen geleverd!
Claber watertimer type 8410 2 uitgangen
€ 375,95per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Voor 12:00 besteld, morgen geleverd!
Hunter BTT Bluetooth Tap Timer 1 Zone
€ 110,31per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd!
Hunter BTT Bluetooth Tap Timer 2 Zones
€ 171,96per stuk
excl. btw
Gratis bezorgd
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd!

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Wat is een watertimer?

Wil jij je tuin automatiseren, maar wil je geen beregeningssysteem aanleggen? Dan biedt een watertimer de geschikte oplossing! Een watertimer wordt ook wel een kraancomputer genoemd en dient geplaatst te worden tussen de waterkraan en de tuinslang.

Dit is mogelijk doordat een watertimer onder een lage druk presteert! Hierdoor is het niet nodig om een beregeningspomp te gebruiken om dit apparaat te laten functioneren. Hierdoor is het mogelijk om je gazon, border of een ander deel van de tuin eenvoudig te beregenen. 

Het is mogelijk om een waterslang timer zo in te stellen dat er één of meerdere keren op vaste tijden wordt gesproeid. Er zijn verschillende watertimers op de markt; zo zijn er modellen met een kiesschijf, maar zijn er ook digitale watertimers beschikbaar. Alle kraancomputers in ons assortiment werken op basis van batterijen, waarmee je een heel seizoen vooruit kunt!

Slimme oplossing voor elke tuin: Onze watertimers met meerdere uitgangen

Ons assortiment beschikt over kraancomputers met 1 of 2 uitgangen. Het aantal uitgangen zegt wat over het aantal zones dat je kunt beregenen met de watertimer. Zo is het mogelijk bij een watertimer met 2 uitgangen om er twee tuinslangen aan te bevestigen, waardoor je twee aparte zones kunt beregenen in je tuin. 

Wanneer je over een kleine tuin beschikt, heb je vaak genoeg aan een watertimer met één uitgang. Zou je toch meerdere planten, struiken of bomen automatisch willen voorzien van water? Dan raden wij aan om voor gemak te gaan, door te kiezen voor een watertimer met 2 uitgangen Tabel met Titel

De voordelen van een watertimer
Automatiseerbaar
Nauwkeurige waterafgifte
Gezondere planten
Beregeningstijden eenvoudig aanpassen

Tuinieren op afstand: Ontdek de slimme watertimers van Hunter

Hoe makkelijk zou het zijn om je tuin automatisch te beregenen op afstand, met behulp van een watertimer? Met de Hunter watertimers in ons assortiment is dit al mogelijk en kun je dit zelfs bedienen vanaf je telefoon! Hierdoor is het mogelijk om op een maximale afstand van 10 meter de watertimer aan te sturen per app. Zo kun je voortaan in je tuinstoel blijven liggen, maar toch automatisch de beregening in je tuin starten of stoppen. 

Hunter watertimer automatisch

Watertimers voor ieder budget bij Engeldot

Engeldot biedt voor ieder budget een watertimer aan, zodat het altijd mogelijk is om je tuin automatisch te beregenen met een kraancomputer! Zo zijn er goedkope watertimers, maar ook watertimers met meer functionaliteiten, die net wat meer kosten. 

Het assortiment van Engeldot bestaat uit de merken: Claber & Hunter. Dit zijn toonaangevende merken op de irrigatie markt, waardoor je jezelf verzekerd van een kwalitatief product!

Het complete beregening assortiment van Engeldot

Naast watertimers biedt Engeldot een compleet beregening assortiment aan. Hierdoor is het mogelijk om op iedere gewenste manier te beregenen en bieden wij voor elke vraag een oplossing. Zo bieden wij de volgende producten in ons beregening assortiment aan:

Het assortiment van Engeldot is nog veel breder, dit is slechts een greep uit het assortiment. Maar wij leveren ook maatwerk, zoals een beregeningssysteem, paardenbak beregening en nog veel meer. Vraag nu een offerte aan met jouw wensen of neem contact met ons op.