Merk
Diameter
Lengte
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Kwalificatie
Max. medium temperatuur
Afmeting
Gewicht
Max. Werkdruk
Druk PN
Buigradius
Barstdruk PN
Rollengte
Loader

Mestslang / Gierslang

In de webshop van Engeldot kunt u verschillende mestslangen of gierslangen kopen. Onze mestslangen en gierslangen staan bekend om kwaliteit en scherpe prijzen. Bij ons koopt u verschillende soorten mestslangen en gierslangen van rubber en pvc . U kunt kiezen uit verschillende sets of losse slangen.

2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina
Restpartij synthetic polydur 4''
consumentenprijs vanaf€ 10,50excl. BTW
Engeldot® gierslangset 6" pvc
consumentenprijs vanaf€ 158,78excl. BTW
2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina

Engeldot PVC mestslang - gierslang

In het assortiment van Engeldot vindt u PVC mestslangen - gierslangen geschikt voor gier, water en slurrie. Ze zijn verkrijgbaar in lengte van 4, 5 of 6 meter. U kunt de slangen los bestellen of per set. De sets zijn compleet in elkaar gemonteerd, ook zijn koppelsets verkrijgbaar met V-delen of M-delen.

Rubber mestslang - gierslang

In onze webshop zijn ook rubber mestslangen – gierslangen te verkrijgen . U heeft de keuze uit losse slangen of sets. Een rubber mestslang is extra licht van gewicht en met stalen spiraal. De slangen zijn hierdoor goed hanteerbaar. De sets zijn compleet voorgemonteerd met V-delen, M-delen en/of slangklemmen.

Mestslang of gierslang kopen bij Engeldot

Dankzij ons uitgebreide keuze en aanbod in sets is er voor elke toepassing een geschikte set of slang te vinden. Een mestslang kopen of gierslang kopen doet u dan ook in de webshop van Engeldot. Maar ook voor andere kwalitatieve slangen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de verschillende producten of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan kunt u eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen. Wij helpen u graag verder.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.