Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Doseerpomp

Bij Engeldot kunt u snel en voordelig uw doseerpomp kopen. Doseerpompen kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld het bijmengen van meststoffen, medicijnen, vitaminen of diverse chemicalien aan het gebruikswater. Wij zijn leverancier van verschillende soorten doseerpompen en hebben een uitgebreid assortiment, zodat u altijd wel een geschikte pomp voor uw situatie of werkzaamheden vindt.

Lees meer...
Minder...

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

De voordelen van een doseerpomp

Een doseerpomp helpt jou met het doseren van de gewenste vloeistof. Een doseerpomp is hierdoor ideaal en zeer geschikt voor processen die geautomatiseerd worden. Vloeistoffen en/of chemicaliën worden door precisie gedoseerd. Dit neemt veel werk uit handen en zorgt daarom voor gemak. Daarnaast zorgt de nauwkeurige toediening van doseerpompen voor minder verspilling. Ook de werking van een doseerpomp is hygiënischer, omdat mensen minder in aanraking komen met de toegediende vloeistof.

Doseerpomp Dosatron

Hoe werkt een doseerpomp

Een doseerpomp zuigt de ingestelde hoeveelheid vloeistof op en voegt dit toe aan de doseerkamer van de pomp. Vervolgens wordt het uit de doseerkamer geduwd en in het systeem toegepast. Dit wordt na elke dosering herhaald. Hierdoor is het mogelijk om processen te automatiseren.

Dosatron doseerpomp

Engeldot biedt verschillende Dosatron doseerpompen aan. Een Dosatron doseerpomp is een vloeistof gestuurde pomp en wordt aangesloten in het waternet. Het gebruikt de doorstroming van het water als aandrijfkracht voor de motorzuiger. Deze drijft de doseerzuiger aan, welke het concentraat opzuigt en vermengt met het aandrijvende water. Een Dosatron doseerpomp kan worden ingezet in diverse sectoren, zoals de landbouw en tuinbouw, veeteelt, melkveehouderij, waterbehandeling of de industriële reiniging.

De Dosatron doseerpompen zijn van zeer hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Bij ons kunt u verschillende types doseerpompen kopen van Dosatron Nederland. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we jou graag verder om te zoeken naar de beste optie voor jou!

Doseerpomp kopen

Etatron doseerpomp

De Etatron doseerpompen zijn magnetisch aangedreven. Daarnaast zijn ze eenvoudig bedienbaar. Het zijn pompen waarmee vloeistoffen of chemicaliën nauwkeurig volgens een bepaalde verhouding of meetwaarde gedoseerd kunnen worden in de vloeistofstroom. Het zijn doseerpompen die goed toe te passen zijn voor chemische industrie, zwembaden, tuinbouwgewassen en detergenten. In onze webshop kunt u verschillende Etatron doseerpompen kopen.

Toepassingen doseerpompen

Doseerapparaten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

·         Voor tuinontwerp en tuinaanleg, zoals voor onkruidbestrijding of bemesting

·         Voor de tuinbouw, zoals voor ontsmetting of het doseren van vloeibare kunstmest

·         Voor de grafische industrie, zoals voor het vernevelen, het reinigen en het doseren siliconen

·         Voor de veeteelt, zoals voor het toedienen van medicijnen en het toedienen van voeding supplementen

·         Voor overige toepassingen, zoals legionella bestrijding, brandblustechnieken en geurbestrijding

 

Doseerpompen kopen? Dat kan bij Engeldot!

Een doseerpomp is de oplossing wanneer er een vloeistof moet worden toegevoegd in een systeem waarbij uiterste precisie is vereist. Deze doseerpompen zijn aan te schaffen in de webshop van Engeldot. Daarnaast vind je in ons assortiment ook pompen voor andere doeleinden. Voor elke situatie hebben wij een geschikte pomp, zoals een beregeningspomp, een centrifugaalpomp of een dompelpomp. Wij bieden pompen van de beste kwaliteit aan en indien deze voorradig zijn, worden deze snel bij jouw thuisbezorgd. Wil je meer informatie over een specifieke doseerpomp of een andere pomp uit ons assortiment? Of wil jij graag weten welke pomp het meeste geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!