Loader

Doseerpomp

Bij Engeldot kunt u snel en voordelig uw doseerpomp kopen. Doseerpompen kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld het bijmengen van meststoffen, medicijnen, vitaminen of diverse chemicalien aan het gebruikswater. Wij zijn leverancier van verschillende soorten doseerpompen en hebben een uitgebreid assortiment, zodat u altijd wel een geschikte pomp voor uw situatie of werkzaamheden vindt.

Verschillende soorten doseerpompen te koop

In het assortiment van doseerpompen van Engeldot hebben we de keuze uit een Dosatron Doseerpomp en een Etatron Doseerpomp. Deze doseerpompen zijn van hoge kwaliteit en kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop.

Dosatron doseerpomp

Engeldot biedt verschillende Dosatron doseerpompen aan. De Dosatron doseerpomp is een vloeistof gestuurde pomp en wordt aangesloten in het waternet. Het gebruikt de doorstroming van het water als aandrijfkracht voor de motorzuiger. Deze drijft de doseerzuiger aan, welke het concentraat opzuigt en vermengt met het aandrijvende water. De Dosatron doseerpompen zijn van zeer hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Bij ons kunt u verschillende types doseerpompen kopen van Dosatron Nederland. Zo hebben we onder andere de Dosatron d25re2 series en de Dosatron d3re2 series.

Etatron doseerpomp

De Etatron doseerpompen zijn magnetisch aangedreven. Daarnaast zijn ze eenvoudig bedienbaar. Ze zijn betrouwbaar met IP beschermingsklasse en van perfecte kwaliteit. Het zijn pompen waarmee vloeistoffen of chemicalien nauwkeurig volgens een bepaalde verhouding of meetwaarde gedoseerd kunnen worden in de vloeistofstroom. Het zijn doseerpompen die goed toe te passen zijn voor chemische industrie, zwembaden, tuinbouwgewassen en detergenten. In onze webshop kunt u verschillende Etatron doseerpompen kopen.

Toepassingen doseerpompen

Doseerpompen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

  • Voor tuinontwerp en tuinaanleg, zoals voor onkruidbestrijding of bemesting
  • Voor de tuinbouw, zoals voor ontsmetting of het doseren van vloeibare kunstmest
  • Voor de grafische industrie, zoals voor het vernevelen, het reinigen en het doseren siliconen
  • Voor de veeteelt, zoals voor het toedienen van medicijnen en het toedienen van voeding supplementen
  • Voor overige toepassingen, zoals legionella bestrijding, brandblustechnieken en geurbestrijding

Bediening Etatron doseerpomp

De Etatron doseerpomp heeft een eenvoudige bediening. De doseerpompen worden magnetisch aangedreven. Ze zijn betrouwbaar met IP beschermingsklasse en van perfecte kwaliteit.

Download voor extra productinformatie:

Doseerpompen kopen bij Engeldot

Een doseerpomp is de oplossing wanneer er een vloeistof moet worden verpompt in een systeem waarbij uiterste precisie is vereist. Deze doseerpompen kopen doet u in de webshop van Engeldot. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook pompen voor andere doeleinden. Voor elke situatie hebben wij een geschikte pomp, zoals een beregeningspomp, een centrifugaal pomp of een dompelpomp. Bij ons vindt u pompen van de beste kwaliteit en indien deze voorradig zijn, worden deze snel bij u thuis bezorgd. Wilt u meer informatie over de doseerpomp of de andere pompen uit ons assortiment? Of wilt u weten welke pomp voor uw situatie het meest geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.