Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

terug naar overzicht

LED-verlichting

Verlichting biedt een van de gemakkelijkste manieren om energie te besparen. Veel bedrijven stappen dan ook over op energiezuinige LED-verlichting!

LED-verlichting

Het zal je vast niet ontgaan zijn: de energieprijzen hebben recordhoogtes bereikt in de afgelopen maanden. Als bedrijf of particulier kun je hier weinig aan doen behalve dan te besparen op je energieverbruik. Je kunt hierbij een mooie slag slaan door over te stappen op LED-verlichting. Met LED kun je namelijk tot wel tussen de 50 en 80% op je jaarlijkse verbruik besparen! Bovendien heeft LED een zeer lange levensduur van tot wel 40.000 branduren. Het is dan ook een zeer onderhoudsarm alternatief waar je vrijwel geen omkijken naar zult hebben. 

Gratis en vrijblijvend plan voor LED-verlichting

Steeds meer bedrijven stappen over op LED verlichting. Deze lampen hebben een enorme lichtopbrengst en zijn bovendien ook nog eens bijzonder energiezuinig! Maar hoeveel lampen heb je dan precies nodig en waar plaats je deze om ze optimaal te benutten? Om deze vraag te beantwoorden, bieden wij een gratis en vrijblijvend verlichtingsplan aan. Op basis van de afmetingen en indeling van jouw stal, schuur, loods of werkplaats rekenen wij aan de hand van een gespecialiseerd computerprogramma uit hoeveel lampen er nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden voor een optimale lichtdekking. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Kom in contact met onze specialisten op het gebied van sportveldberegening!

Topkwaliteit van Philips

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit LED-verlichting van het merk Philips. Hierbij bieden wij de keuze uit Philips CorePro en Philips Master LED. Beide uitvoeringen zijn toepasbaar en iedere situatie en maar liefst 50% zuiniger ten opzichte van fluorescentiebuislampen. 

Philips Core Pro

Met de LED TL-buizen van Phillips profiteer je van een minimaal stroomverbruik met een maximaal aantal lumen per watt. De CorePro LED buis is een betaalbare LED-oplossing geschikt ter vervanging van T8 fluorescentie TL buizen. De buizen hebben 30.000 branduren en zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 4000K en 6500K. 
De Philips CorePro LED-buis is betaalbare en energiezuinige LED-verlichting!
    Lange levensduur van 30.000 uur

    Slechts 50% energieverbruik t.o.v. fluorescentiebuislampen 
    3 jaar fabrieksgarantie 

Philips Master

De Philips Master LED-buizen hebben een langere garantieperiode (10.000 branduren meer) ten opzichte van de CorePro TL buizen. Hiermee hebben ze een levensduur van 40.000 branduren of meer. De Master LED-buizen geven bovendien meer lumen per watt waardoor je een hogere lichtopbrengst hebt. De buizen zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 4000K en 6500K. 

Philips Master LED-buizen zijn energiezuinig en hebben een extra lange levensduur!
    Lange levensduur van 40.000 uur

    Slechts 50% energieverbruik t.o.v. fluorescentiebuislampen 
    4 jaar fabrieksgarantie 

Bespaar nu met LED-verlichting

LED-verlichting is een eenvoudige manier om te besparen op je energiekosten. Vervanging van alle conventionele lampen door LED lampen kan een directe besparing geven tot wel 80%. Dat resulteert in een lager energieverbruik en een grote financiële besparing op energiekosten. In tegenstelling tot conventionele verlichting levert LED-verlichting bij inschakelen direct de volledige lichtopbrengst. LED flikkert niet en de lichtopbrengst blijft gelijk gedurende de inschakeling. LED-verlichting is brandveilig LED-verlichting zorgt voor een grote mate van veiligheid. Dat heeft vooral te maken met het feit dat er geen sprake is van warmteontwikkeling. Conventionele verlichting zet ongeveer 90% van de energie om in warmte en gebruikt de overige 10% om licht af te geven. Bij LED-lampen gebeurt dit op een heel andere manier, aangezien slechts 10% wordt omgezet in warmte. De LED-lamp wordt dus niet heet en is daardoor zeer veilig in gebruik. Bovendien is er zo geen verspilling van energie. 

Kopen met EIA


Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. Je kunt 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop je gebruikelijke afschrijving. Daardoor betaal je minder belasting. Gemiddeld levert de EIA u 10% belastingvoordeel op. Naast EIA zijn er nog andere subsidiemogelijkheden. 

Bijdrage MVO-beleid


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt steeds belangrijker. De Rijksoverheid moedigt bedrijven aan om het maximale uit hun MVO-beleid te halen. LED-verlichting kan een aanzienlijke bijdrage leveren aan je MVO-beleid. Als je minder energie verbruikt door het toepassen van energie efficiënte LED-verlichting, help je mee aan het reduceren van CO2 uitstoot. Hiermee verlaag je de CO2 footprint van je organisatie wat een duurzaam imago met zich meebrengt. 

De vele voordelen van LED-verlichting

In een tijd als deze is LED-verlichting een investering die zichzelf snel terugverdient. Wij geven volkomen gratis en vrijblijvend advies. Overweeg jij ook om over te stappen op LED-verlichting? Neem dan contact met ons op, wij staan graag voor je klaar!
Kom in contact met onze specialisten op het gebied van sportveldberegening!
    Direct een forse energiebesparing
    Duurzaam en onderhoudsarm
    Zeer hoog aantal minimum branduren 
    Maximaal aantal lumen per watt
    Direct een maximale, constante lichtopbrengst 
    Betaal minder belasting dankzij de EIA
    Draagt bij aan MVO-beleid