Merk
Diameter
Lengte
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Kwalificatie
Aansluiting
Soort hulpstuk
Druk PN
Loader

Perrot Koppeling

Wie twee slangen aan elkaar koppelt, heeft een aantal wensen: de koppeling moet lekdicht, betrouwbaar en duurzaam zijn. Lekkage levert immers verspilling op en koppelingen die snel kapot gaan, zijn eigenlijk gewoon onbruikbaar. Daarom is een Perrot koppeling zo geschikt voor vele doeleinden. Deze koppeling, gemaakt van verzinkt staal en dus roestvrij, staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.

3 pagina's   1 2 3 volgende >
15 30 60 per pagina
Perrot zuigkorfen met klep grijs
consumentenprijs vanaf€ 79,35excl. BTW
Perrot gummiringen zwart
consumentenprijs vanaf€ 1,36excl. BTW
3 pagina's   1 2 3 volgende >
15 30 60 per pagina

Hoe werkt een Perrot koppeling?Een perrot koppeling werkt eenvoudig en is betrouwbaar

Perrot koppelingen bestaan, natuurlijk, uit twee delen. Een zogenaamd ‘moederdeel’ en een ‘vaderdeel’. Het moederdeel bestaat uit twee klemmen en een hendel, terwijl het vaderdeel zonder klemmen is uitgevoerd. Op deze manier passen de twee delen perfect in elkaar en sluit het de koppeling helemaal luchtdicht af. De Perrot koppeling is gemaakt van verzinkt staal, waardoor roest er geen vat op krijgt en de koppeling dus erg lang goed blijft en niet beïnvloed wordt door de omgeving, of door het water dat door de gekoppelde slangen spoelt. De robuuste Perrot koppeling wordt al jaren gebruikt om slangen aan elkaar te bevestigen en het verzinkte staal heeft eenzelfde effect als bijvoorbeeld Messing koppelingen, die ook niet roesten en bacteriewerend zijn.


De Perrot koppeling is leverbaar in verschillende uitvoeringen

Wie een Perrot koppeling koopt, kan kiezen om deze koppeling te nemen met een slangtule, binnen- of buitendraad of in een verlopende uitvoering. Het hangt er helemaal vanaf welke wensen je hebt. Onzeker op welke manier de slang geklemd moet worden in jouw persoonlijke situatie? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen je op weg. Onze experts hebben uitgebreide ervaring in deze koppelingen en kunnen dus precies adviseren welke vorm geschikt is voor jouw wensen.

De Perrot koppeling wordt gebruikt in vele sectoren

Dankzij de veelzijdigheid van de Perrot koppeling, is hij in te zetten voor veel doeleinden. Daarom wordt hij ook veel ingezet op allerlei verschillende gebieden, waaronder:

  • Beregening in de agrarische sector
  • Beregening in de private sector
  • Mesttransport
  • Het wegpompen van grondwater

Perrot koppelingen kunnen dus uitstekend gebruikt worden in veel verschillende sectoren, wat de populariteit van deze koppeling ook verklaart. Mede dankzij de betrouwbaarheid, de duurzaamheid en het gebruiksgemak, behoort deze koppeling tot de meest geliefde op de markt.

Engeldot biedt meerdere koppelingen aan

Wie op zoek is naar een goede koppeling, kan bij Engeldot zijn hart ophalen. Wij hebben een uitgebreid assortiment koppelingen, die allemaal hun eigen specialiteiten hebben en geschikt zijn voor heel veel doeleinden. Zo kun je bij ons terecht voor:?

Engeldot biedt naast deze koppelingen ook slangklemmen, een waterslang, of een druppelslang.

Op zoek naar advies?

Wie onzeker is over welke koppeling het beste past bij de gewenste handelingen, of wie gewoon vragen heeft over de verschillende producten die Engeldot aanbiedt, kan natuurlijk altijd bij ons terecht voor vragen of advies. Onze experts staan altijd voor je klaar met raad en daad, zodat je zeker weet dat je een product koopt dat perfect aansluit op jouw wensen.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.