Diameter
Lengte
Kleur
Type
Watt
Toepassing
Uitvoering
Garantie
Materiaal
Kwalificatie
Volt
Norm(en)
Aansluiting
Isolatieklasse
Max. medium temperatuur
Opstelling
Toepasbaar in medium
Gewicht
Capp. m3/uur
Motor
Mwk
Max. dompeldiepte
Ampère
Kw
Loader

DAB Dompelpomp

DAB dompelpomp kopen? Dan bent u bij Engeldot aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan DAB dompelpompen. DAB staat voor innovatie, efficiëntie en kwaliteit. Hiermee bent u verzekerd van een solide pomp, met lange levensduur.

2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina
DAB® Vuilwater dompelpompen, DRENAG FX
consumentenprijs vanaf€ 1.373,80excl. BTW
DAB® Dompelpompen, NOVAPOND
consumentenprijs vanaf€ 268,84excl. BTW
2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina

Wat zijn dompelpompen?

Dompelpompen zijn waterpompen die in het water geplaatst dienen te worden. Via de aanzuiging in de pomp aan de onderkant wordt het water direct de pomp ingezogen. Het water wordt daarna via een slang weggepompt. Een DAB dompelpomp gebruikt u bijvoorbeeld voor het leegpompen van de kelder, put of een opvangbak of ton. De dompelpompen van DAB zijn zeer makkelijk in gebruik. Vaak hoeven er geen ingewikkelde installaties aan te pas te komen en kunt u de pomp direct gebruiken.

Verschillende DAB dompelpompen

In het assortiment van Engeldot kunt u verschillende varianten van de DAB dompelpomp kopen. DAB kent dan ook voor elke pompklus een specifieke pomp. Zo zijn er verschillende varianten dompelpompen, voor het verpompen van afvalwater of rioolwater, vlakzuigende pompen voor schoon en licht vervuild water, DAB dompelpompen die vuil water of rioolwater met grote vaste delen verpompen en dompelpompen met vlotter. Wilt u weten welke dompelpomp het beste voor uw klus werkt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

DAB Dompelpomp FK

De DAB dompelpomp FK is speciaal geschikt voor rioolwater en afvalwater in bedrijven en industriële gebouwen. Deze pompen kunnen geïnstalleerd worden door ze vast te zetten, maar kunnen ook in een losse opstelling gebruikt worden. Gezien de lage warmteafgifte van de motor, kan de pomp gegarandeerd werken in temperaturen tot 40°C. Tevens beschikken deze dompelpompen over een vortex waaier die hoge werkzekerheid geeft en verstoppingen vrijwel uitsluit.

DAB Dompelpomp Nova

De DAB Dompelpompen Nova zijn geschikt voor schoon en troebel water zonder grote stukken (maximale doorlaatbaarheid van 10mm.). Deze pompen zijn verkrijgbaar met en zonder vlotter. Een vlotter zorgt ervoor dat de dompelpomp ook automatisch kan functioneren. Hij schakelt dan vanzelf in wanneer de opvangbak of de ruimte teveel water bevat. Indien het water weer op peil is, zorgt de vlotter ervoor dat de pomp weer automatisch uitschakelt. Deze pomp is uitermate geschikt voor gebruik in en rondom huis. Het leegpompen van de kelder bijvoorbeeld. Ook zwembaden en fonteinen kunnen met de DAB dompelpomp Nova prima leeggepompt worden.

DAB Dompelpomp Feka

Voor het verpompen van afvalwater voor huishoudelijk gebruik met middelgrote stukken (maximale doorlaatbaarheid van 25 mm.) is de DAB dompelpomp Feka uitermate geschikt. Deze zijn beschikbaar in onze webshop met en zonder vlotter.

Welke pomp is geschikt voor uw situatie?

Naast de verschillende types, kent ook elke dompelpomp van DAB zijn eigen specifieke kenmerken. Zo zijn er dompelpompen die vlakzuigend zijn. De vlakzuigende pompen worden ingezet bij ruimtes of opvangbakken die nagenoeg droog gepompt dienen te worden. Bijvoorbeeld wanneer uw kelder na hevige regenval is ondergelopen. Ook zijn er speciale vuilwaterpompen. Deze zijn zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld de vijver leeg wil pompen. Zeker wanneer u van plan bent uw dompelpomp voor langere tijd te gebruiken, is de DAB dompelpomp aan te raden. Deze kent een langere levensduur en is van hoogwaardige kwaliteit. U bent dus verzekerd van goede prestaties van de DAB dompelpomp.

DAB Dompelpompen kopen bij Engeldot

In onze webshop hebben we vele dompelpompen van DAB beschikbaar. Maar naast DAB dompelpompen kopen, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van andere DAB pompen. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld een DAB Bronpomp of een DAB Drukverhogingssysteem. DAB staat bekend om zijn innovatie, waarbij kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel staan. De pompen uit ons assortiment leveren we dan ook met een goede garantie. Uw bestelling wordt, wanneer u voor 12:00 uur bestelt, morgen geleverd. Daarnaast is het tevens mogelijk de bestelling bij één van onze vestigingen op te halen. Heeft u nog vragen over de DAB Dompelpompen of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.