Merk
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Volt
Norm(en)
Aansluiting
Isolatieklasse
Beschermingsgraad (IP)
Max. medium temperatuur
Opstelling
Toepasbaar in medium
Max. Werkdruk
Capp. m3/uur
Druk PN
Motor
Mwk
Ampère
Kw
Loader

Beregeningspomp Tuin

Tuinen kunnen zwaar te lijden hebben onder droge weersomstandigheden. Kwetsbare planten gaan dood, het gras wordt bruin en dor, noem maar op. En dus sta je in de zomer regelmatig met een tuinslang over de beplanting te sproeien, in de hoop dat dit een beetje verlichting biedt. Hier is een oplossing voor. Een beregeningspomp voor in de tuin zorgt ervoor dat het water automatisch zijn weg naar de planten vindt, zodat jij niet langer met allerlei attributen hoeft te slepen. En het mooiste van alles: de beregeningspomp is niet alleen te gebruiken met leidingwater. Ook grondwater of slootwater kan opgepompt worden om je tuin in topconditie te houden.

2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina
LEO Zelfaanzuigende pompen
consumentenprijs vanaf€ 130,87excl. BTW
LEO Hydrofoor pompen
consumentenprijs vanaf€ 269,30excl. BTW
LEO Zelfaanzuigende RVS pompen
consumentenprijs vanaf€ 116,40excl. BTW
2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina

Een beregeningspomp voor de tuin houdt planten gaaf

De droge zomers van tegenwoordig zorgen dat de tuinen het zwaar hebben. Soms gaan er weken voorbij zonder dat er druppel valt, waardoor de planten hun voeding niet krijgen en de grond eronder enorm uitdroogt. En juist omdat het zo droog is, wordt van huiseigenaren vaak gevraagd om het waterverbruik tot een minimum te beperken. Het is daarom van belang om zo zuinig mogelijk om te springen met het water, of om een andere waterbron te vinden dan je eigen leiding. Een beregeningspomp neemt deze zorgen weg; niet alleen zorgt het automatisch voor voldoende water voor je planten, de waterleiding is niet per se de enige bron die aangeboord kan worden.

Een beregeningspomp in de tuin houdt je tuin het hele jaar door gezond.

De tuin beregenen met grond- of slootwater

Engeldot heeft een groot assortiment beregeningspompen voor de tuin die in staat zijn om grond- of slootwater op te pompen, zodat dit gebruikt kan worden om de tuin van voldoende water te voorzien. Het mooie van deze beregeningspompen, is dat ze dus niet aangesloten hoeven te worden op het leidingwater en dus gebruik maken van de natuurlijke waterbronnen bij jou in de buurt. Een beregeningspomp op slootwater gebruikt, zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke beregening van bloemen en planten, zonder dat hiervoor de rekening van het waterschap oploopt. Het assortiment van Engeldot biedt voor iedere tuin wat wils; van een relatief klein stukje grond, tot een groter oppervlak, dat meer water nodig heeft.

Verschillende soorten beregeningspompen voor de tuin

Beregeningspompen werken op verschillende manieren. Bij Engeldot hebben we meerdere vormen van pompen, allemaal met hun eigen voordelen en specialiteiten:

We helpen je natuurlijk graag met het vinden van de beste beregeningspomp voor jouw tuin. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het werkveld, weten we al snel welke pomp het beste bij je past. Ook als je een beregeningspomp voor agrarisch gebruik nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Engeldot verzorgt je complete beregeningsplan

Om het maximale uit de beregeningspomp voor je tuin te halen, is een goed beregeningsplan onmisbaar. De experts van Engeldot helpen je graag met het ontwerpen en installeren van een volledig beregeningssysteem. Naast de installatie, verzorgen we ook het onderhoud. Op die manier blijft de beregening in uitstekende staat en kan deze de tuin jarenlang in topconditie houden. Het beregeningsplan wordt natuurlijk helemaal op maat gemaakt. Iedere tuin heeft zijn eigen behoeftes en elke eigenaar zijn eigen wensen en met onze ervaring en kennis, zorgen we ervoor dat jouw beregeningsplan perfect zal passen bij je omgeving.

Een goed beregeningsplan bespaart je veel werk.

Beregening geeft rust

Als de beregeningspomp in de tuin zijn werk doet, hoef je je geen zorgen meer te maken over droogte en of je bloemen en planten wel genoeg water krijgen. Het systeem wordt keurig weggewerkt en bedient elke hoek van je tuin. Het zorgt ervoor dat je niet langer met de tuinslang in de weer hoeft te zijn en dat je rustig kan genieten van een bloeiende en groeiende tuin.

Een ruim aanbod online

Bij Engeldot hebben we een ruim aanbod aan beregeningspompen. Onze merken staan allemaal voor kwaliteit en duurzaamheid en we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Weet je niet welke pomp het beste bij je past? We helpen je graag! Je kan bij ons kiezen uit de merken:

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.