Loader

Beregeningspomp

Wilt u een beregeningspomp kopen? Dan bent u bij Engeldot aan het juiste adres. Engeldot heeft een groot assortiment beregeningspompen. De pompen in ons assortiment zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Het assortiment bevat zowel zelfaanzuigende als centrifugale beregeningspompen en ook voor waterpompen met brandstofmotoren bent u bij ons aan het juiste adres. Van professionele beregeningspompen geschikt voor landbouwdoeleinden tot kleinere beregeningspompen geschikt voor tuinen, voor elke situatie bieden wij een passende pomp. Twijfelt u over de beste pomp voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u te adviseren.

Wat is een beregeningspomp

Een beregeningspomp is een pomp die ervoor zorgt dat uw tuin of weiland ook als het langere tijd droog is voldoende water krijgt en dat is geen overbodige luxe in Nederland. Het Nederlandse klimaat is onberekenbaar. Zo kan het in Nederland weken achter elkaar regenen, met extreme wateroverlast tot gevolg, maar kan ook droogte wekenlang aanhouden, met extreme dorheid tot gevolg. Omdat het Nederlandse klimaat lastig in te schatten is, is het belangrijk dat er mogelijkheden zijn om een gebrek aan water op te vullen. Een goede beregeningspomp is daarom onmisbaar. De grotere beregeningspompen van Engeldot kunnen op professionele beregeningsinstallaties worden aangesloten en zijn daarom uitermate geschikt voor de landbouw.

Ons assortiment

Het brede assortiment van Engeldot bevat beregeningspompen in allerlei soorten en maten. Om het overzichtelijk te houden hebben wij ons assortiment onderverdeeld in drie subcategorieën. Elke subcategorie omvat een soort beregeningspomp. Zo kunt u in één oogopslag zien waar u de beregeningspompen van uw voorkeur kunt vinden.

Waterpomp met brandstofmotor

De Waterpompen met een brandstofmotor draaien allemaal op benzine. De kleinste uitvoering beschikt over een 2-takt motor en de grotere uitvoeringen zijn uitgerust met een 4-takt motor. Waterpompen met brandstofmotor zijn, afhankelijk van de grootte, geschikt voor zowel tuinen als landbouw.

Zelfaanzuigende beregeningspomp

De zelfaanzuigende beregeningspompen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van kleine zelfaanzuigende beregeningspompen voor tuin en hobbygebruik tot grote zelfaanzuigende beregeningspompen voor industrieel en agrarisch gebruik. Ons assortiment bevat zelfaanzuigende beregeningspompen van het merk Pedrollo en het merk GMP, maar ook het vooraanstaande merk DAB is terug te vinden in ons assortiment. Meer DAB pompen vindt u in de categorie DAB pompen. Twijfelt u over uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Centrifugaalpomp

Centrifugaalpompen verpompen vloeistof met behulp van centrifugale krachten. De meest eenvoudige centrifugaalpomp bestaat uit een waaier die in het pomphuis rond kan draaien. Het assortiment van Engeldot bevat allerlei verschillende modellen centrifugaalpompen. Elk model is verkrijgbaar in verschillende groottes. De meeste centrifugaalpompen zijn niet zelfaanzuigend, maar in ons assortiment vindt je ook een aantal zelfaanzuigende centrifugaalpompen. Wij hebben centrifugaalpompen van het merk DAB, het merk Pedrollo, het merk GMP en het merk Ebara.

Een beregeningspomp kopen

Een beregeningspomp maakt het mogelijk dat u uw tuin of weiland ook tijdens langere tijden van droogte kunt beregenen, zodat uw planten en gewassen niet verdorren. Een beregeningspomp kan worden aangesloten op de kraan, maar ook op een regenton of een sloot. Wilt u een beregeningspomp kopen? Dan bent u bij Engeldot aan het juiste adres. Ons grote assortiment bevat voor elke situatie een passende pomp. Twijfelt u over uw keuze of wilt u meer weten over één of meerdere van onze beregeningspompen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.