Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Klant worden bij dé groothandel voor hoveniers

Engeldot is dé leverancier voor alles wat je als hovenier nodig hebt op het op het gebied van beregening, infra en elektra voor in de tuin. Je kunt in onze groothandel voor hoveniers terecht voor de beste producten en dat zie je terug in de kwaliteit. Om die reden is Engeldot de ideale groothandel voor hoveniers! Schrijf je in als klant bij hovenier groothandel Engeldot, zodat je meteen gebruik kan maken van de voordelen. Lees hieronder van welke voordelen je kunt profiteren:

✓  Grote voorraad voor beregening, infra en elektra
✓  Je profiteert van hoge zakelijke korting op bijna alle producten
✓  Bestel je in grote aantallen? Dan krijg je staffelkorting!
✓  Bestel op rekening en betaal achteraf
✓  Account maken kost slechts 1 minuut

Word klant bij de pvc groothandel Neem contact op met onze pvc groothandel

Voor deze producten kun je terecht bij onze groothandel hoveniers

Je vindt bij onze groothandel voor hoveniers producten voor alle aspecten rondom de werkzaamheden van een hovenier. Of je nu producten nodig hebt op het gebied van tuinberegening, waterafvoervoorziening of elektra, bij Engeldot vind je gegarandeerd wat je zoekt.


    Drukbuizen &
    Hulpstukken

Engeldot is de groothandel voor pvc drukleiding systemen. Met name voor het aanvoersysteem worden PVC drukbuizen gebruikt. Wij leveren uitsluitend pvc buizen met gedefinieerde wanddikte. Kwaliteit is hierdoor gewaarborgd.


Bekijk categorie


     Tyleenslangen
     & Koppelingen

Vanwege de flexibele eigenschappen van tyleen worden deze leidingen veel toegepast bij de aanleg van beregening. Wij leveren hulpstukken die eenvoudig aan de leidingen gekoppeld kunnen worden zonder lijm of gereedschap.


Bekijk categorie

   
    Druppelslangen
    & Koppelingen

Vanuit onze groothandel leveren wij druk-gecompenseerde druppelslangen. Dit houdt in dat er uit iedere dripper een gelijke hoeveelheid water komt. Ongeacht de druk van de watertoevoer of hoogteverschil.


Bekijk categorie


    Slangen &
    Koppelingen

Voor elke toepassing en ieder budget hebben wij een geschikte waterslang. Uitaard leveren wij ook alle benodigde koppelingen zoals Geka en kunststof koppelingen. Daarnaast leveren wij ook zuigslangen, messing en rvs.


Bekijk categorie


     Sproeiers &
     Toebehoren

Wij bieden pop-up sproeiers aan van de merken Hunter en Rainbird. Deze zijn veelal uit voorraad leverbaar en van de beste kwaliteit. Wij helpen graag bij het kiezen van de perfecte sproeier. Ook dat maakt Engeldot dé groothandel voor hoveniers!


Bekijk categorie

     Lijngoten

Voorzien van desginrooster. Naast de standaard maten, leveren wij ook plattere goten die kunnen worden gebruikt waar een geringe inbouwhoogte mogelijk is. Ook kan er gekozen worden voor verbrede goten voor meer opvangcapaciteit.


Bekijk categorie

Naast groothandel in PVC producten zijn wij ook groothandel voor hoveniers en groothandel voor agrarische bedrijven. Binnen onze agro groothandel en groothandel voor hoveniers vind je alle producten die je nodig hebt binnen die sector.

Bij Engeldot werken we met maatwerk

Engeldot maakt standaard gebruik van maatwerk. Of je nu hovenier bent of werkzaam binnen een andere tak in de techniek, voor ieder werkgebied leveren wij een passende oplossing.

Als groothandel hovenier maken wij prefab groepen verdeelstations voor beregeningssystemen. Samen met jou kijken we naar een beregeningsplan en vanuit daar stellen we een beregeningssysteem samen. Het is ook mogelijk om een regenwaterinfiltratie systeem samen te stellen, dit wordt berekend op basis van de nodige capaciteit. Er kan een tuinverlichtingsplan worden samengesteld, waarbij alle benodigde materialen voor de aanleg worden uitgekozen. Engeldot helpt jou daarnaast ook graag bij het bereken en samenstellen van een systeem voor ontijzering van water voor beregening.

Deze hoveniers gingen je voor

Hoveniersbedrijf Van Gelder
Adriaan van Gelder is al jarenlang trouwe klant van onze groothandel. Omdat hij met zijn bedrijf regelmatig beregeningssystemen aanlegt, bespaart hij veel kosten door groot in te kopen bij Engeldot. In dit artikel kun je de volledige ervaring van Van Gelder teruglezen.


Lees het hele verhaal >

Luuk Janssen Tuinontwerpen
Sinds kort houdt Luuk Janssen zich naast zijn standaard werkzaamheden ook bezig met het aanleggen van beregening. Omdat hij klant is bij de groothandel Engeldot krijgt hij naast de beste prijs ook kosteloos ondersteuning bij het aanleggen van beregening.


Lees het hele verhaal >

Waarom Engeldot dé groothandel voor hoveniers is

Voor alle producten en systemen op het gebied van tuin en landschap die wij leveren, hebben wij de kennis in huis om te adviseren en ondersteunen. De specialisten van Engeldot hebben nauw contact met hoveniers door het hele land, waardoor wij blijvend op de hoogte zijn van trends en ontwikkelingen in de sector.

Engeldot ontzorgt jou als hovenier door middel van uitgetekende plannen voor beregening die wij maken op basis van het door jou gemaakte tuinontwerp. Dit is een kosteloze service die wij bieden. Dit scheelt jou immers een hoop tijd en moeite. We nemen het plan samen met jou door en presenteren het overzicht met de benodigde materialen. Zo weet zowel jij als hovenier als jouw opdrachtgever precies waar jullie aan toe zijn en kun je zo snel en goed voorbereid mogelijk aan de slag met het aanleggen van de beregening of afvoervoorziening. Ben je juist opzoek naar producten binnen de agrarische groothandel of pvc groothandel? Ook dan ben je bij Engeldot aan het juiste adres.Engeldot als groothandel voor hoveniers

    Alleen de beste kwaliteit producten

    Al 15 jaar een betrouwbare leverancier 
    Snel geleverd uit eigen voorraad

    Persoonlijke ondersteuning bij projecten

Hoe maak je een account aan bij de hoveniers groothandel?

Wil je klant worden bij onze hoveniers groothandel? Meld je aan door de volgende stappen te doorlopen:

  Ga naar de aanmeldpagina door te klikken op ‘Klant worden

  Vul het inschrijfformulier in. Dit kost je maar 1 minuut.

  Klik op 'Account aanmaken' en jouw aanmelding is voltooid!

  Je ontvangt een e-mail ter bevestiging

Je profiteert direct van groothandelsprijzen! Heb je vragen over jouw inschrijving of andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je te helpen.

Word klant bij de pvc groothandelNeem contact op met onze pvc groothandel

Veelgestelde vragen


Maken jullie ook beregeningsplannen?

Ja, op basis van het tuinontwerp tekenen wij geheel kosteloos en vrijblijvend in waar de sproeiers geplaatst dienen te worden voor een optimale sproeidekking. Ook tekenen wij in waar de leidingen gelegd dienen te worden. Op basis van de grootte van de tuin, stellen wij vast welke (combinatie van) sproeiers het meest geschikt zijn en berekenen wij de de diameter van het leidingwerk. Zo komen wij tot een helder plan met een complete lijst met benodigde materialen voor het hele systeem.


Komen jullie ook langs op locatie?

Ja, wij komen graag langs om de situatie voor een project in kaart te brengen zodat wij kunnen inventariseren welke materialen er nodig zijn. Daarnaast komen wij langs voor ondersteuning bij de aanleg van een systeem dat wellicht nieuw voor jou als hovenier is. Denk hierbij aan infiltratie, beregening, ontijzering of regenwaterhergebruik systemen.


Kan er grondwater gebruikt worden voor beregening?

Ja, dit kan zeker! Wel moet er gelet worden op het ijzergehalte dat zich in de regio in het grondwater bevindt. Ijzer veroorzaakt namelijk een bruine aanslag op bijvoorbeeld de woning, terras en andere bestrating. Hier zit een klant niet op te wachten, zeker niet wanneer je daar net een nieuw terras hebt aangelegd. Voor advies hierover kun je contact met ons opnemen. Door onze ervaring en expertise op het gebied van ontijzering zijn wij landelijk op de hoogte van ijzerconcentraties in het grondwater. Wij kunnen je dus vertellen of er kans is op ijzer in het gebied waar de beregening geplaatst gaat worden.


Hoe voorkom je ijzeraanslag bij beregening?

Wij leveren complete systemen die ijzer, kalk en mangaan uit het grondwater kunnen filteren. Dit systeem kun je als hovenier zelf plaatsen en wij ondersteunen hier graag bij. Zo berekenen wij op basis van de waterbehoefte van de opdrachtgever het formaat en de capaciteit van het systeem. Daarnaast komen wij graag samen met je langs op locatie om te ondersteunen bij het installeren van het systeem.


Bezorgen jullie ook op locatie?

Ja, wij bezorgen ook op locatie! In de meeste gevallen leveren wij de materialen voor een project kosteloos af met eigen transport. In overleg kunnen wij zelfs spoedleveringen doen in bepaalde gebieden.


Repareren jullie ook pompen?

Indien een bij ons gekochte pomp problemen ondervindt, kun je bij ons terecht voor onderzoek en reparatie. Wij rekenen hier vooraf € 25 excl. btw onderzoekskosten voor. Indien de reparatie door ons uitgevoerd wordt, een nieuwe pomp wordt aangeschaft of het fabrieksgarantie betreft vervallen deze onderzoekskosten uiteraard. Voordat wij een onderzoek starten, vragen wij je vriendelijk om ons reparatieformulier in te vullen.


Hoe groot moet een infiltratievoorziening zijn?

Dit hangt af van de oppervlakte van het dak of verharding waar de regen op valt en afgevoerd moet worden. Neem contact met ons op en wij zullen dit kosteloos en vrijblijvend voor je uitrekenen!


Leveren jullie ook tuinverlichting?

Ja, wij hebben een breed assortiment met 12 volt tuinverlichting van Lightpro®. Omdat een spanning van 12 volt veilig is om mee te werken, mag deze door iedereen geïnstalleerd worden.


Leggen jullie ook beregeningssystemen aan?

Nee, wij hebben zelf geen installateurs die de beregening aanleggen. Wel bieden wij kosteloze ondersteuning per telefoon of komen wij desgewenst kosteloos langs op locatie om te ondersteunen bij de aanleg. Uiteraard kunnen wij je ook altijd nog in contact brengen met een installateur bij jou in de buurt die de beregening aan zou kunnen leggen.De vestigingen van onze hoveniers groothandel

Kom je liever langs, bijvoorbeeld om de mogelijkheden tot maatwerk te bespreken of om bepaalde producten zelf af te halen? Dan ben je van harte welkom bij één van onze vestigingen. Wij zijn gevestigd in Zuidwolde en Aalten. Hier helpen onze medewerkers je graag door al jouw vragen te beantwoorden.

Engeldot Zuidwolde
Industrieweg 36
7921 JP Zuidwolde

Openingstijden
ma t/m vr: 8:00 tot 17:30
za en zo gesloten

085 - 487 46 04


Open route in maps 

Engeldot Aalten
Spinnerij 1
7122 MR Aalten

Openingstijden
ma t/m vr: 8:00 tot 17:30
za en zo gesloten

0543 - 474 141


Open route in maps 

Word nu klant bij Engeldot. Dé groothandel voor hoveniers!

Maak een zakelijk klantaccount aan en profiteer direct van groothandelsprijzen. Wij zijn de scherpste hoveniers groothandel van Nederland! Bovendien geven wij kosteloos advies en ondersteuning bij al ons producten. Bestel nu makkelijk en snel; betalen kan achteraf!

Word klant bij de pvc groothandelNeem contact op met onze pvc groothandel