Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Word klant bij onze PVC groothandel en profiteer van hoge korting

Op zoek naar een betrouwbare leverancier voor al jouw pvc materiaal? Bij Engeldot ben je verzekerd van eerlijke prijzen, persoonlijk contact en een snelle levering. Onze specialisten staan altijd voor je klaar voor vrijblijvend advies voor jouw project. Bij Engeldot vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van PVC; van bronfilters tot drukbuizen en afvoerbuizen. Als klant van onze PVC groothandel profiteer je van vele voordelen. Hieronder zetten we de voordelen voor je op een rijtje:

✓  Keuze uit een grote voorraad PVC, direct leverbaar
✓  Je profiteert van hoge zakelijke korting op bijna alle producten
✓  Staffelkorting bij grote aantallen
✓  Bestel op rekening en betaal achteraf
✓  Account maken kost slechts 1 minuut

Word klant bij de pvc groothandel Neem contact op met onze pvc groothandel

De producten van onze PVC groothandel

Binnen onze PVC groothandel leveren wij alles op het gebied van PVC, met als belangrijkste producten in ons assortiment de drukbuizen (en hulpstukken), afvoerbuizen (en hulpstukken) en bronfilters (en toebehoren). Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en wij staan hier als groothandel dan ook voor de volle 100% achter.

   Drukbuizen

Wij leveren altijd pvc drukbuizen met gedefinieerde wanddikte (PN-waarde) waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. Deze drukbuizen zijn uiterst betrouwbaar en gaan bij hoge druk doorgaans jaren langer mee dan buizen zonder gedefinieerde wanddikte (Klasse-waarde).


Bekijk categorie

   Afvoerbuizen

Onze pvc afvoerbuizen zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Dankzij de meerdere lagen ontstaat een grotere ringstijfheid. Alle pvc afvoerbuizen zijn standaard voorzien van KOMO-keurmerk waardoor de kwaliteit gewaarborgd is voor rioolwater toepassingen.


Bekijk categorie

   Bronfilters

De bronfilters die wij bieden hebben een optimale waterdoorlaat dankzij een hoogwaardige productiemethode. Er wordt strenge kwaliteitscontrole toegepast vanuit de fabrikant. Standaard voorzien van KIWA-keurmerk dus altijd geschikt voor drinkwater toepassingen.


Bekijk categorie

Naast groothandel in PVC producten zijn wij ook groothandel voor hoveniers en groothandel voor agrarische bedrijven. Binnen onze agro groothandel en groothandel voor hoveniers vind je alle producten die je nodig hebt binnen die sector.

Deze klanten gingen je voor

Hoveniersbedrijf Van Gelder
Adriaan van Gelder is al jarenlang trouwe klant van onze pvc groothandel. Omdat hij met zijn bedrijf regelmatig beregeningssystemen aanlegt, bespaart hij veel kosten door groot in te kopen bij Engeldot. In dit artikel kun je de volledige ervaring van Van Gelder teruglezen.


Lees het hele verhaal >

Luuk Janssen Tuinontwerpen
Sinds kort houdt Luuk Janssen zich naast zijn standaardwerkzaamheden ook bezig met het aanleggen van beregening. Omdat hij klant is bij de pvc groothandel Engeldot krijgt hij naast de beste prijs ook nog eens ondersteuning voor het aanleggen van beregening.


Lees het hele verhaal >

Maatwerk is een standaard bij Engeldot

Iedere vraag of situatie is anders, dat begrijpen wij bij Engeldot maar al te goed. Daarom leveren wij op vrijwel al onze werkgebieden maatwerk. Hierdoor kunnen wij jou als klant altijd helpen aan een oplossing die het beste aansluit op jouw probleem/hulpvraag.

Voor de PVC groothandel betekent dit dat wij op basis van de wensen van de klant de meest geschikte buis-diameter berekenen, rekening houdend met de hoeveelheid water die erdoor moet. Daarnaast bereken wij de benodigde wanddikte voor de hoeveelheid druk die erop komt te staan.

Engeldot als groothandel voor PVC

    Alleen de beste kwaliteit pvc-producten

    15 jaar ervaring op het gebied van pvc
    Snel geleverd uit eigen voorraad

    Persoonlijke ondersteuning bij projecten

Hoe maak je een account aan bij de PVC groothandel?

Wil je klant worden bij onze groothandel in PVC producten? Meld je aan door de volgende stappen te doorlopen:

  Ga naar de aanmeldpagina door te klikken op ‘Klant worden

  Vul het inschrijfformulier in. Dit kost je maar 1 minuut.

  Klik op 'Account aanmaken' en jouw aanmelding is voltooid!

  Je ontvangt een e-mail ter bevestiging

Je profiteert direct van groothandelsprijzen! Heb je vragen over jouw inschrijving of andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je te helpen.

Word klant bij de pvc groothandelNeem contact op met onze pvc groothandel

Veelgestelde vragen


Kunnen drukbuizen met manchetmof een even hoge druk aan als met lijmmof?

Ja, zelfs onder hoge druk zijn drukbuizen met manchetmof even betrouwbaar en lekvrij als buizen met een lijmmof. Het voordeel van de manchetmof is dat dit gemakkelijker en sneller aan te leggen is dan drukbuizen met een lijmmof. Bij projecten waar een lange afstand aan pvc drukbuizen gelegd moet worden, levert dit een enorme tijdsbesparing op.


Kan je voor drukbuizen ook hulpstukken met manchetmof gebruiken?

Nee, wat hulpstukken voor drukbuizen betreft kun je alleen koppelingen met lijmmof gebruiken. Voor afvoerbuizen daarentegen kun je wel hulpstukken met manchetmof gebruiken.


Moeten pvc-buizen ook opgeruwd worden voor het lijmen?

Nee, dit is niet nodig. Wij adviseren om de uiteinden eerst schoon te maken met pvc-cleaner. Hierna kunnen de buizen aan elkaar gelijmd worden met pvc-lijm.


Wat houdt de PN-waarde van een drukbuis in?

De PN-waarde (Pressure Nominal) geeft aan tegen welke hoeveelheid waterdruk een drukbuis bestand is. Zo kan een buis met een waarde van PN10 een waterdruk van minstens 10 bar verdragen. Buizen met een hogere PN waarde hebben een hogere wanddikte. Om een PN-waarde aan een drukbuis toe te mogen kennen, dient de wanddikte gedefinieerd te zijn om te waarborgen dat de buis deze druk ook daadwerkelijk kan verdragen. Al onze drukbuizen voldoen hieraan omdat wij uitsluitend kwaliteit leveren.


Wat houdt de SN-waarde van een afvoerbuis in?

De SN-waarde (Stiffness Nominal) geeft aan hoeveel druk er van buitenaf op de buis uitgeoefend moet worden om de buis 3% te laten vervormen. Een buis met een hogere SN-waarde heeft een grotere wanddikte waardoor deze bestand is tegen een hogere druk van buitenaf, zoals (zwaar) verkeer. De meestgebruikte wanddiktes zijn SN4 en SN8.

SN4 – Geschikt voor toepassingen in en om het huis of bedrijf

SN8 – Geschikt voor toepassingen in de wegenbouw


Zijn jullie pvc bronfilters KIWA gekeurd?

Ja, wij verkopen uitsluitend KIWA-gekeurde bronfilters waardoor deze altijd geschikt zijn voor drinkwater toepassingen.


Wat houdt het KIWA-keurmerk in?

KIWA is een organisatie die o.a. keurt of bepaalde producten geschikt zijn voor toepassingen waar ze in contact komen met drinkwater. Mits goedgekeurd, wordt het KIWA-keurmerk toegekend en kun je erop vertrouwen dat bijvoorbeeld een pvc-bronfilterbuis veilig is om voor drinkwater te gebruiken.


Waarom zou ik bronfilters kopen bij Engeldot?

Naast dat wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van bronfilters, hebben wij een grote eigen voorraad waardoor wij altijd razendsnel kunnen leveren. In overleg kunnen wij in bepaalde gebieden zelfs spoedleveringen doen als de omstandigheden het toelaten. Bovendien leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit bronfilters. Wij zijn persoonlijk bij de fabrikant langs geweest om het productieproces te bestuderen waardoor wij kunnen zeggen dat wij voor 100% achter de kwaliteit van de bronfilters staan.De vestigingen van onze PVC groothandel

Kom je liever langs, bijvoorbeeld om de mogelijkheden tot maatwerk te bespreken of om bepaalde producten zelf af te halen? Dan ben je van harte welkom bij één van onze vestigingen. Wij zijn gevestigd in Zuidwolde en Aalten. Hier helpen onze medewerkers je graag door al jouw vragen te beantwoorden.

Engeldot Zuidwolde
Industrieweg 36
7921 JP Zuidwolde

Openingstijden
ma t/m vr: 8:00 tot 17:30
za en zo gesloten

085 - 487 46 04


Open route in maps 

Engeldot Aalten
Spinnerij 1
7122 MR Aalten

Openingstijden
ma t/m vr: 8:00 tot 17:30
za en zo gesloten

0543 - 474 141


Open route in maps 

Word nu klant bij Engeldot. Dé groothandel in PVC buizen!

Maak een zakelijk klantaccount aan en profiteer direct van groothandelsprijzen. Wij zijn de scherpste pvc groothandel van Nederland! Bovendien geven wij kosteloos advies en ondersteuning bij al ons producten. Bestel nu makkelijk en snel; betalen kan achteraf!

Word klant bij de pvc groothandelNeem contact op met onze pvc groothandel