Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
LEO Bronpomp 3'', 3XRM3/31

LEO Bronpomp 3'', 3XRM3/31

Toon alle uitvoeringen
Art. Nr.
991346
Magazijn Zuidwolde
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
Magazijn Aalten
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
€ 704,52 excl. btw
stuk
Prijsweergave

LEO Bronpomp 3'', 3XRM3/31

De LEO 3XRM bronpompen zijn standaard uitgerust met een voorgemonteerde kabel van 30 meter met stekker (230V) en een condensatorbox met ingebouwde thermische beveiliging, wat zorgt voor een eenvoudige installatie. Deze 3" bronpompen worden geïnstalleerd in bronnen van minstens 90 mm. Ze zijn bestand tegen zand tot 60 gram per 1000 liter water en zijn perfect geschikt voor beregening.

Een bronpomp is een waterpomp die in het water geplaatst moet worden en water omhoog stuwt. Het wordt vaak gebruikt wanneer het waterpeil te diep is voor een centrifugaalpomp om het water aan te zuigen. Het voordeel is dat er geen aanzuigproblemen zijn, zelfs niet bij een laag waterpeil. Omdat de pomp in de grond wordt geplaatst, veroorzaakt deze geen geluidsoverlast, neemt geen extra ruimte in beslag en is niet zichtbaar.

LEO is een bekend merk in de pompenwereld, met een productie van meer dan 6 miljoen pompen per jaar. De LEO zelfaanzuigende-, centrifugaal-, dompel- en bronpompen worden geleverd in bijna alle Europese landen. Dankzij eigen ontwerpen en de focus op efficiënte productie kan LEO een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Alle producten voldoen aan de Europese standaarden (CE).

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

MerkLEO
Diameter3"
KleurGrijs
Type3XRM3/31
ToepassingBronpomp
UitvoeringMet 30 meter netsnoer en condensatorbox
Garantie2 jaar na factuurdatum bij juist gebruik en onderhoud
MateriaalRVS
Volt230 V
Keurmerk(en)CE
Aansluiting1''
Max. medium temperatuur35°C
OpstellingVanaf brondiameter 90mm
Capp. m3/uur0,3 - 3,6 m3/u
Kw1,1 kW
Opvoerhoogte116 - 37
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.