Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
LEO AJm60 RVS zelfaanzuigend

LEO AJm60 RVS zelfaanzuigend

Toon alle uitvoeringen
Art. Nr.
991240
€ 169,65 per stuk, excl. btw
Magazijn Aalten
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
Magazijn Zuidwolde
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
stuk

LEO AJm60 RVS zelfaanzuigend

De LEO AJm zelfaanzuigende RVS centrifugaalpompen zijn vervaardigd met een RVS pomphuis, voorzien van rvs waaier. Maximale aanzuighoogte is 9 meter. Inzetbaar voor diverse toepassingen zoals beregening of drukverhoging. De pompen zijn voorzien van ingebouwde thermische beveiliging. Standaard voorzien van een netsnoer voor 230 V aansluiting. Uitstekend te combineren met de LEO presscontrol voor automatische in- en uitschakeling. Algemene informatie LEO pompen: Met een productie van meer dan 6 miljoen pompen per jaar is het merk LEO geen onbekende naam meer in de pompenwereld. De LEO zelfaanzuigende-, centrifugaal-, dompel- en bronpompen worden in bijna alle Europese landen geleverd. Door eigen designs en de focus op slimme productie is men in staat een goede prijs- kwaliteit verhouding aan te bieden. Alle producten voldoen aan de Europese standaarden (CE).

Download extra informatie

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

Art. Nr.991240
MerkLEO
TypeAJm 60 RVS
ToepassingZelfaanzuigende pomp
UitvoeringMet netsnoer
Garantie2 jaar na factuurdatum bij juist gebruik en onderhoud
MateriaalRVS
Volt230 V
Keurmerk(en)CE
Aansluiting1" bi-dr
Max. medium temperatuur40 °C
Capaciteit0,3 - 2,8
Kw0,6 kW
Opvoerhoogte43 - 18
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.