Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
LEO Hydrofoorpomp 5XCm120C

LEO Hydrofoorpomp 5XCm120C

Toon alle uitvoeringen
Art. Nr.
991276
€ 328,50 per stuk, excl. btw
Magazijn Aalten
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
Magazijn Zuidwolde
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
Levertijd 2 tot 3 werkdagen
stuk

LEO Hydrofoorpomp 5XCm120C

De LEO 4XCm zelfaanzuigende centrifugaalpompen zijn vervaardigd met een gietijzeren pomphuis, voorzien van rvs waaier. Maximale aanzuighoogte is 9 meter. Inzetbaar voor diverse toepassingen zoals beregening of drukverhoging. De pompen zijn voorzien van ingebouwde thermische beveiliging. Standaard voorzien van een netsnoer voor 230 V aansluiting. Pomp is gemonteerd op een 24 liter voorraadvat en compleet gemaakt als hydrofoorset met drukschakelaar, manometer en aansluitsnoer. Door de ingebouwde drukschakelaar schakelt de pomp volautomatisch in- of uit wanneer de druk in het voorraadvat boven of onder de ingestelde waarde op de drukschakelaar komt. Algemene informatie LEO pompen: Met een productie van meer dan 6 miljoen pompen per jaar is het merk LEO geen onbekende naam meer in de pompenwereld. De LEO zelfaanzuigende-, centrifugaal-, dompel- en bronpompen worden in bijna alle Europese landen geleverd. Door eigen designs en de focus op slimme productie is men in staat een goede prijs- kwaliteit verhouding aan te bieden. Alle producten voldoen aan de Europese standaarden (CE).

Download extra informatie

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

Art. Nr.991276
MerkLEO
Type5XCm120C
ToepassingZelfaanzuigende hydrofoorpomp
UitvoeringMet netsnoer
Garantie2 jaar na factuurdatum bij juist gebruik en onderhoud
MateriaalRVS pomp met stalen ketel
Volt230 V
Keurmerk(en)CE
Aansluiting1" bi-dr
Max. medium temperatuur40 °C
Capaciteit0,6 - 5,0 m3/uur
Inhoud24 liter vat
Kw0,9 kW
Opvoerhoogte56,5 - 3
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.