Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
Bron 63 mm, diepte tot 60 m

Bron 63 mm, diepte tot 60 m

Toon alle uitvoeringen
Art. Nr.
921504

Bron 63 mm, diepte tot 60 m

Met een eigen waterbron ben je altijd verzekerd van een duurzame, betrouwbare watertoevoer. Bovendien kan je als grootverbruiker van water een aanzienlijke kostenbesparing behalen door bronwater te gebruiken in plaats van leidingwater. Wij bieden professionele bronboringen aan, uitgevoerd door gecertificeerde boormeesters. Op bronnen met een diameter tot 160mm kunnen wij een zandvrije garantie bieden van 5 jaar.

Wij bieden boringen aan in verschillende diameters in dieptes waardoor wij voor iedere situatie een geschikte bron kunnen opleveren voor bijvoorbeeld tuin- en landbouwberegening of als drinkwatervoorziening. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bronboring. Wij kunnen je vrijblijvend adviseren over de diameter en diepte van de bron voor jouw situatie!

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

Art. Nr.921504
Diameter63 mm
TypeWaterbron
ToepassingBeregening, brandput, Drinkwater
Garantie5 jaar zandvrije garantie
HoogteDiepte tot 60 m
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.