Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
Drinkbak RVS Suevia model 620

Drinkbak RVS Suevia model 620

Art. Nr.
840109
Magazijn Aalten
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Magazijn Zuidwolde
Op voorraad
€ 651,43 excl. btw login voor zakelijke prijs
stuk
Prijsweergave

Drinkbak RVS Suevia model 620

RVS trogdrinkbak model 620 uitgevoerd met maxiflow vlotter. Deze drinkbak is geschikt voor alle loopstallen - Volledig uit RVS vervaardigd - Drinkbak met twee tegenover liggende drinkbakken voor 30 tot 40 dieren - Geen verdringingsstrijd zoals aan lengte drinkbakken, daardoor gelijktijdige water opname voor twee dieren mogelijk - Rustig en snel drinken van de dieren door ingebouwde maxiflow vlotter hoge waterafgifte tot 40 liter per minuut - Met beugels voor wandbevestiging - Ideal voor melkkoeien en rundvee met neusring - Eenvoudige aansluiting op de ringleiding door middel van ringleiding aansluitset - Bevestiging zowel aan de muur als aan buizen mogelijk - Aansluiting 3/4'' buitendraad aan de rechterzijde - Met grote afvoer aan de binnenzijde (Aanbouw van een verwarmingselement en vertiel verwarming mogelijk)

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

MerkSuevia
Lengte740mm
KleurGrijs
Type620
ToepassingMelkkoeien en rundvee (met neusring)
Garantie2 jaar na factuurdatum bij juist gebruik en onderhoud
MateriaalRVS / inox
Aansluiting3/4'' bui-dr aan de rechterzijde
OpstellingOphanghoogte: 90 - 100 cm
Hoogte490mm
Max. Werkdruk0,5 - 5 Bar
Breedte430mm
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.