Merk
Diameter
Lengte
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Kwalificatie
Aansluiting
Afmeting
Opstelling
Gewicht
Hoogte
Capp. m3/uur
Druk PN
Inhoud
Breedte
Loader

Infiltratie

Minder overlast, snelle oplossing

Bij Engeldot hebben we geen invloed op het weer. Wel adviseren wij u kundig en oprecht hoe u na wateroverlast door regen, de ondergrond weer snel begaanbaar en comfortabel kunt maken. Engeldot levert complete infiltratiesystemen en toebehorende producten.

2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina
2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina

Wat is een Infiltratie systeem?

Engeldot biedt prima alternatieven om na een stevige regenbui het afvoerproces van hemelwater te versnellen, voor het geval de natuurlijke afvloeiing niet afdoende blijkt. Dit doen wij door middel van infiltratie. Dit betekent dat het hemelwater dat de bodem indringt, op een effectieve manier wordt afgevoerd naar een vijver , sloot of riool. Hierdoor verzadigt de bodem minder snel met als gewenst effect minder wateroverlast.

Complete infiltratie systemen

Groen geribbelde infiltratiebuizen met gladde binnenwand voor een optimaal infiltratie oppervlak in de drukklasse SN8. Om verstopping te voorkomen is de infiltratiebuis ommanteld met geotextiel HF180. In combinatie met de infiltratiebox maakt u het systeem compleet.. Wilt meer weten over infiltratiesystemen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.