Diameter
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Opmerking 1
Materiaal
Keurmerk(en)
Inhoud
Loader

PVC lijm

Voor het lijmen van PVC hebben wij in onze webshop speciale PVC lijm te koop. Daarmee bevestigt u op de juiste wijze de verschillende PVC buizen, afvoerstukken en hulpstukken aan elkaar. In ons assortiment hebben wij verschillende lijm voor PVC beschikbaar. Zo vindt u altijd het juiste product voor het verlijmen van de PVC.

Griffon® PVC lijm T-88 KIWA
consumentenprijs vanaf€ 7,40excl. BTW
Griffon® PVC reiniger
consumentenprijs vanaf€ 6,05excl. BTW
Griffon® Glijmiddel Blue Gel KIWA
consumentenprijs vanaf€ 14,55excl. BTW
Griffon UNI 100® XT hard PVC-lijm
consumentenprijs vanaf€ 8,39excl. BTW
Griffon® PVC lijm WDF-05 BOT
consumentenprijs vanaf€ 10,62excl. BTW

PVC buis lijmen

Met PVC lijm, lijm je twee delen PVC aan elkaar. Deze lijm voor PVC is onder andere geschikt voor het lijmen van PVC afvoerbuizen, buizen voor hemelwaterafvoer en drukbuizen van PVC. De PVC lijm zorgt ervoor dat de twee te verlijmen oppervlakten met elkaar oplossen, zodat de verbinding waterdicht wordt. Naast PVC lijm, vindt u ook de speciale PVC reinigers in ons assortiment. U dient de te verlijmen PVC eerst grondig te reinigen alvorens de PVC lijm aan te brengen. Op deze manier hechten de PVC buizen beter. Daarna brengt u op beide delen de PVC lijm aan. Terwijl de oppervlakten nog vochtig zijn, brengt u de verbinding tot stand. De beide delen lossen op en vloeien in elkaar over. Na het verdampen van de lijmoplossing versmelten de oppervlakten met elkaar is de buis waterdicht en kan deze gebruikt worden voor het vervoeren van vloeistoffen. De maximale sterkte wordt, verschillend per product, na maximaal 24 uur bereikt.

PVC lijm kopen

In ons assortiment vindt u Griffon PVC lijm. Deze PVC lijm hebben wij in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Wanneer u weet welke PVC buizen u met elkaar wilt verlijmen, kiest u eenvoudig de juiste lijm. Heeft u lijm voor hard PVC nodig of is zacht PVC lijm de juiste keuze. Heeft u hulp nodig bij het PVC lijm kopen? Dan staan onze medewerkers van de klantenservice voor u klaar. Zij kunnen u uitstekend adviseren en informeren, zodat u het juiste product aanschaft voor de klus. En wanneer de artikelen op voorraad zijn, heeft u de bestelling al binnen drie werkdagen bij u thuis.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.