Merk
Diameter
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Kwalificatie
Keurmerk(en)
Norm(en)
Aansluiting
Afmeting
Soort hulpstuk
Druk PN
Loader

PVC Hulpstukken

In de webshop van Engeldot vindt u een uitgebreid assortiment aan PVC hulpstukken. U kunt dan ook eenvoudig en snel PVC hulpstukken kopen in onze webshop. Uw constructie van PVC kan immers niet worden aangesloten zonder hulpstukken. Voor het aanleggen van riolering of afvoerbuizen of het verluchten of ontstoppen van de afvoer, koopt u de juiste PVC hulpstukken in onze webshop. Al onze hulpstukken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en diameters.

15 pagina's   1 2 3 4 5 volgende >
15 30 60 per pagina
PVC Verloopbocht 90° mof x mof
consumentenprijs vanaf€ 5,25excl. BTW
15 pagina's   1 2 3 4 5 volgende >
15 30 60 per pagina

PVC hulpstukken kopen

Om uw PVC constructie goed aan te sluiten, heeft u PVC hulpstukken nodig. Met deze hulpstukken, kunt u uw buizen verbinden, dichten, bochten aan uw constructie toevoegen, afvoeren verluchten, ontstoppen of aansluiten. PVC hulpstukken kopen doe je dan ook in deze webshop. Voor al deze klussen heeft Engeldot de juiste hulpstukken beschikbaar in verschillende drukklassen. Welke drukklasse geschikt is voor uw klus, vraagt u na bij onze adviseurs.

PVC hulpstukken voor riolering

Ook voor de aanleg van riolering met PVC, heeft u hulpstukken nodig. PVC hulpstukken kopen doet u in onze webshop. Voor zowel binnen- als buitenriolering hebben wij hulpstukken op voorraad. DE PVC buizen binnenshuis worden met PVC lijm aan elkaar bevestigd. Buitenshuis kunnen de manchetverbindingen gebruikt. Voor zowel binnen- als buitenriolering, kunt u bij ons terecht voor geschikte PVC-hulpstukken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende drukklassen en diameters.

Verschillende sterkten PVC hulpstukken

Net als de PVC buizen, zijn de PVC hulpstukken ook verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsklassen. De meest gebruikte sterkte van PVC, is de SN4. Deze is prima geschikt voor standaard belasting. Is er sprake van zware belasting, dan is de PVC-klasse SN8 een betere keuze. De buizen en hulpstukken met drukklasse SN8 zijn bestand tegen zware statische belasting en zien we bijvoorbeeld terug bij oprijpaden of parkeerplaatsen waar zwaar materieel overheen gaat. Twijfelt u over welke drukklasse u dient te gebruiken bij de aanleg van uw PVC? Dan adviseren wij u graag.

Ruim assortiment bij Engeldot

In onze webshop vindt u altijd een geschikt PVC-hulpstuk voor de klus. Met ons ruime assortiment heeft u een uitgebreide keuze. En ziet u door de ruime keuze de bomen door het bos niet meer, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij kunnen u prima adviseren op het gebied van PVC en PVC hulpstukken. Wanneer u uw PVC hulpstukken gaat kopen bij Engeldot, bent u verzekerd van een goede service en snelle levering!

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.