Diameter
Lengte
Kleur
Toepassing
Uitvoering
Kwalificatie
Druk PN
Loader

PVC Drukbuizen

Engeldot heeft een ruim assortiment druk PVC. De PVC drukbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes. Of u nu een PVC drukbuis van 4 of 5 meter nodig hebt, u vindt het in onze webshop! Bekijk hier ons brede assortiment aan PVC drukbuis.

De toepassing van PVC drukbuizen

De PVC drukbuizen worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Voor de aanleg van een vijver bijvoorbeeld. U heeft de drukbuizen van PVC dan ook nodig voor het verplaatsen van water onder druk. De drukbuizen worden ook gebruikt wanneer u bijvoorbeeld een installatie gaat aanleggen voor beregening. Maar ook bij de aanleg van zwembaden of bij waterbehandeling kan de druk PVC niet ontbreken. Wij hebben voor u het complete pakket druk PVC te koop in onze webshop. Voor de particulier, maar ook voor de ervaren installateur of hovenier.

De voordelen van PVC drukbuis

Het druk PVC heeft vele voordelen:

  • het oxideert niet
  • PVC drukbuis kan goed tegen druk en grondzetting
  • het kent een eenvoudige verwerking en installatie
  • het heeft een lange levensduur
  • druk PVC is licht van gewicht
  • druk PVC kent een lage temperatuurgeleiding
  • het PVC is flexibel

De PVC drukbuis is eenvoudig te verbinden met PVC drukfittingen en appendages. U kunt hiervoor gebruik maken van de PVC lijm.

Het KOMO-keurmerk voor PVC

Ook het druk PVC kent een keurmerk: het KOMO-keurmerk. KOMO is het collectief keurmerk van de Nederlandse bouwsector. PVC drukbuizen met het KOMO-keurmerk, laten zien dat het PVC van hoge kwaliteit is. Met een PVC drukbuis met het KOMO-keurmerk, bent u dan ook verzekerd van een genormeerd productieproces en een hoogwaardig kwalitatief eindproduct. KOMO staat voor kwaliteit. Kiezen voor KOMO, is kiezen voor het beste kwalitatieve product.

Druk PVC kopen bij Engeldot

In onze webshop koopt u eenvoudig en snel de PVC drukbuizen online die u nodig heeft voor uw klus. Alle PVC druk materialen zijn voorzien van de hoogste kwaliteitseisen. Onze producten zijn voorzien van de KIWA en KOMO keurmerken. Wanneer u niet zeker bent of u de juiste PVC drukbuizen in uw winkelmandje heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Het product wordt bovendien snel bij u thuis geleverd en is het niet naar wens, dan horen wij dat graag.
Hebt u nog andere vragen over het type buis of leiding druk PVC dat u nodig hebt? Ook dan neemt u contact op met de specialisten van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.