Diameter
Lengte
Kleur
Uitvoering
Materiaal
Afmeting
Soort hulpstuk
Loader

PVC drainagebuizen

Op zoek naar PVC buizen voor drainage? Deze koopt u voordelig in onze webshop. Bij Engeldot kunt u verschillende PVC drainagebuizen kopen. Ook klikstukken en klikmoffen vindt u bij ons. Drainage wordt bijvoorbeeld in de landbouwsector toegepast, maar is ook geschikt voor in uw tuin. Hulp nodig bij de aanschaf van drainage buizen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Drainage aanleggen

De afvoer van overtollig water naar bijvoorbeeld een nabijgelegen sloot of vijver, doet u eenvoudig met PVC drainage buizen. In ons assortiment vindt u verschillende drainagebuizen die u hiervoor kunt gebruiken. Door gebruik van PVC eindbuizen stroomt het water hierin eenvoudig weg. Geen sloot of vijver in de buurt? Dan kunt u met de drainagebuizen en verloopstukken het water laten weglopen naar uw hemelwaterafvoer van uw woning. Wanneer u drainage wilt aanleggen in uw tuin, zijn de drainagebuizen die u hiervoor nodig hebt afhankelijk van verschillende factoren. In welke grondsoort dient de drainage bijvoorbeeld gelegd te worden? Onder andere de grondsoort bepaalt namelijk welke PVC drainage buis geschikt is voor de klus. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten drainagebuizen en hulpstukken voor de aanleg van een drainagesysteem bij u thuis.

Soorten PVC drainagebuizen

In ons assortiment komt u geperforeerde en ongeperforeerde PVC drainage buizen tegen. Deze kennen verschillende toepassingen.

Ongeperforeerde PVC drainagebuizen

In de ongeperforeerde buizen zitten geen gaatjes en deze buizen worden gebruikt wanneer infiltratie overbodig is, bijvoorbeeld wanneer de sloot of vijver aan de andere zijde van een stoep of straat ligt. De ongeperforeerde drainage buis is prima geschikt voor gebruik bij een grote weerstand tegen gronddruk en heeft een hoge chemische resistentie. Is het wel van belang dat het water door de buis opgenomen wordt, dan kiest u voor een geperforeerde drainagebuis.

Geperoreerde drainage buizen van PVC

De geperforeerde buizen zijn voorzien van gaatjes en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vindt u bijvoorbeeld in ons assortiment de geperforeerde PVC drainagebuis omwikkeld met PP450. Deze is ideaal voor het gebruik in kleigrond om het wegrotten tegen te gaan. De geperforeerde PVC drainagebuis omwikkeld met PP700 gebruikt u voor toepassingen in zand-, klei en veengrond. Mocht u niet zeker weten welke buizen het meest geschikt zijn voor de toepassingen bij uw drainage? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

PVC drainagebuizen kopen

Drainagebuizen kopen is in onze webshop erg eenvoudig. U geeft aan welke drainagebuizen u wilt kopen, geeft de juiste diameters en lengtes aan en legt deze in uw winkelmandje. PVC drainage kopen in onze webshop is een veilige manier van winkelen en u vindt er alle benodigdheden voor de aanleg van uw drainage onder één dak. Naast de verschillende uitvoeringen van PVC drainagebuizen, vindt u tevens de verloopstukken en eindbuizen van PVC in onze webshop. Heeft u naast de buizen of verloopstukken ook nog PVC hulpstukken of PVC lijm nodig? Ook deze bestelt u er eenvoudig bij. En komt u er niet helemaal uit met uw bestelling? Dan helpen wij u graag verder. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.