Diameter
Lengte
Kleur
Toepassing
Uitvoering
Kwalificatie
Keurmerk(en)
Loader

Hemelwaterafvoer

Een goede hemelwaterafvoer is, zeker in het regenachtige Nederland, erg belangrijk. Hiervoor heeft u verschillende producten nodig. Denk aan een dakgoot, regenpijpen, maar ook hulpstukken en eventueel lijm voor het verbinden van de verschillende buizen. In onze webwinkel vindt u alle benodigdheden voor een goede afvoer van het hemelwater. Daarnaast kennen wij een uitstekende service en snelle levering.

Dakgoten voor hemelwaterafvoer

Voor het afvoeren van regenwater is een dakgoot van groot belang. De dakgoot vangt het hemelwater op en voert het regelrecht af naar de riolering of ander drainagesysteem. De meest voorkomende soort dakgoot, is de bakgoot. Dit is een rechthoekige goot met platte bodem. Het grote voordeel ten opzichte van de mastgoot is dat de bakgoot met zijn rechthoekige bak makkelijk schoon te maken is. Bij de mastgoot is de bodem half rond. Ook deze is uitstekend geschikt voor het hemelwaterafvoer en geschikt voor alle gebouwen. Daarnaast vindt u in ons assortiment zowel zinken, als dakgoten van kunststof materiaal. Ieder dak en iedere gevel is uniek en verdient de beste kwaliteit. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Engeldot adviseert u graag bij de keuze van de uitvoering van de dakgoot, maar ook voor advies betreffende materiaalkeuze kunt u uiteraard bij ons terecht.

Regenpijpen

Wanneer de dakgoot het regenwater opvangt, zal het water hierna verder afgevoerd moeten worden. Dit kan met de PVC Regenwater afvoerbuizen die u in ons assortiment vindt. Deze hemelwaterafvoerbuizen zijn voorzien van het KOMO keur en zijn van uitstekende kwaliteit. De afvoerbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters, zodat er altijd wel een geschikte afvoerbuis voor u tussen zit. Wenst u advies of meer informatie over onze producten, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice .

Hulpstukken voor de aanleg van uw hemelwaterafvoer systeem

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit de verschillende dakgoten en regenpijpen, heeft u voor de aanleg ook verschillende hulpstukken nodig. Deze vindt u terug in ons assortiment. Engeldot heeft een ruim assortiment aan dakgoten, afvoerbuizen en hulpstukken voor hemelwaterafvoer. Dankzij onze snelle levering kunt u vrijwel direct aan de slag met het regenwaterafvoer systeem. Mocht u hulp nodig hebben bij de aanleg hiervan, dan kunt u voor advies altijd bij onze medewerkers terecht. We staan u graag te woord.

Zorg voor een goede regenwaterafvoer

Om ongewenste plassen tegen te gaan, is een goede hemelwaterafvoer erg belangrijk. Door een dakgoot te plaatsen die het water opvangt, voorkomt u dat het hemelwater tegen uw gevel slaat. Dit kan namelijk beschadiging veroorzaken aan uw gevel. U dient bij de aanleg van een regenwaterafvoer systeem wel rekening te houden met de capaciteit van de dakgoot. Heeft u een te kleine dakgoot geïnstalleerd aan uw gevel, dan kan deze bij hevige regenbuien overbelast raken en overlopen. Bij Engeldot vindt u alles onder één dak voor een juiste installatie van het hemelwaterafvoer systeem. Daarnaast kennen wij een snelle levering en bieden wij u een uitstekende garantie. U kunt dus direct aan de slag met uw hemelwaterafvoer systeem. Heeft u nog wat advies nodig bij het aanleggen of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice . Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.